atlernativa sambicama

Zaljubljenice u udobnost zaluđene su ovim povoljnim tenisicama

03.06.2024 u 11:22

Bionic
Reading

'Gorpcore' stilu i nošenju planinarskih tenisica u stajlinzima ulične mode ne prestaje rasti popularnost, pri čemu su Salomonove tenisice trenutno među najpoželjnijima

Već je svima dobro znano da je iz sezone u sezonu nemoguće pronaći tenisice koje su popularnije od Adidasovih Sambi i Gazella, ali čini se kako u jednom brendu iz dana u dan imaju sve veću konkurenciju.

Naime, Salomonove tenisice za planinarenje sve su veći hit među modnim zaljubljenicama koje teže udobnosti i nošenju praktične obuće, koja je uz to i iznimno cool.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Nošenje planinarskih, glomaznih tenisica nipošto nije novost na modnoj sceni, no u trenucima kada ipak dolazi do očekivane zasićenosti lijepim i cjenovno pristupačnim 'sambicama', trendseterice upravo u njima pronalaze omiljenu alternativu.

Jedan od razloga njihove popularnosti jest i efektan kontrast koji nastaje u stiliziranju s elegantnim komadima poput plisiranih suknji ili lepršavih haljina, ali i trendovskih modela hlača kao što su chic bijele hlače ili nezaobilazne široke traperica.

Uz svoju svestranost, vrlo su praktične za cjelodnevno nošenje te će vam pružiti besprijekornu udobnost, zbog čega ekspresno postaju jedan od najomiljenijih komada obuće koje posjedujete u garderobi.

Opcija za stiliziranje upečatljivog, cool stajlinga zaista je pregršt, a jedan od boljih nedavno je servirala glumica Emily Collins. Zvijezda serije 'Emily u Parizu' svoje krem 'salomonke' XT-6 nosila je u spoju s klasičnim ravnim trapericama, džemperom prebačenim preko košulje te ženstvenim crvenim kratkim kaputom.

Prednost je i njihova pristupačna cijena te ćete ih pronaći po iznosima sličnima onima za koje se prodaju i hit Adidasovi retro modeli. Naime, Salomonove trendovske tenisice dostupne su već od 75 eura, dok pojedini luksuzniji modeli dosežu cijene od oko 150 eura.

  • +4
Salomon tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Salomon promo