POTPUNO ISKRENO

Zašto Tončica Čeljuska voli da je se gleda i komentira?

15.04.2013 u 10:59

  • +9

Poznate Hrvatice zanima što je novo u svijetu ljepote

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

Bionic
Reading

Decentna u zelenoj haljini, s velikom zlatnom ogrlicom oko vrata, Tončica Čeljuska pokazala je da zna kako spojiti trendi komade i upadljive detalje na privlačan način. Upitali smo je i što nikad ne bi odjenula te kako podnosi komentare o svom stilu

'Ne bih se mogla, eto, zamisliti u kratkoj minici i kožnim hlačama, to jednostavno nije za moje godine i fizionomiju, ali nemam ništa protiv toga da to odjene cura od dvadesetak godina, dapače', rekla nam je Tončica kojojoj bi na njegovanu tenu i koži pozavidjele brojne 20-godišnjakine. Smatra da je najvažnija njega, koja ne mora biti preskupa, ali mora biti kontinuirana.

Kao javno lice, znala je i ona ponekad biti izložena kritikama zbog stajlinga, no smatra da uvijek treba poslušati drugo mišljenje.


'Osobno ne volim ekstravagantno i upadljivo oblačenje. Zbog svog posla nastojim pogoditi neki opći ukus, takav je posao i slikanja pred ekranom. Ako me netko kritizira, uvažit ću mišljenje i korigirati se. Nisu to bile baš neke kritike, više komentari. No drago mi je da me se gleda i komentira te da sam referentna, pa i u tome', otkrila nam je Čeljuska, nadodavši da kad neki znalac, poput Fashion Gurua, komentira izgled, ona o tome razmisli jer nitko sebe ne može vidjeti objektivno.

Ipak, iako neki posebni kompleks nije imala, priznaje da nekako uvijek misli da ima pet kilograma viška te povremeno drži dijete.