nije slučajno

Evo zašto je Kate Middleton odabrala baš ovu haljinu za Wimbledon

16.07.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Elegantna ljubičasta haljina Kate Middleton privukla je mnogo pozornosti... S obzirom da je ovo tek drugo ovogodišnje pojavljivanje omiljene princeze, kombinacija je pomno promišljena i krije mnoga značenja

Kate Middleton osvojila je svijet svojim pojavljivanjem na Wimbledonu zablistavši u ljubičastoj haljini brenda Safiyaa. S obzirom da kod omiljene princeze ništa nije slučajno, jasno je da je svojim rijetkim pojavljivanjem poslala i nekoliko 'tajnih' poruka koje su vrlo brzo dešifrirane!

Iako je princeza sada primorana na odmor i opuštajuće okruženje imanja u Windsoru, i ranije je izrazila nadu da će neke ljetne angažmane uspjeti odraditi, a baš je Wimbledon bio jedan od tih.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

S obzirom na dugogodišnju tradiciju Wimbledona kao najstarijeg teniskog turnira, Kate je za finalni meč odabrala posebnu haljinu elegantnog kroja.

Kate Middleton zablistala u ljubičastoj haljini

Osim što je odabirom obuće odala počast kraljici Camilli, ljubičasta midi haljina krila je višestruke reference na kraljevsku obitelj, njezinu trenutnu situaciju, i nada za budućnost.

Kao i prošle godine, Kate Middleton bojom haljine je ispoštovala boje All England Lawn Tennis and Croquet Cluba, a kao ukras si je stavila i mašnicu koju mogu nositi samo članovi prestižnog engleskog kluba.

napokon u javnosti

Kate Middleton vraća se na Wimbledon: Svi pamte chic haljinu u kojoj je blistala 2023.

Pogledaj galeriju

'Kate ima povijest odabira pametnih, otkačenih tema za svoj izgled na Wimbledonu, a ovo je bila nova. Nošenje ljubičaste boje naglašava koliko joj je ta uloga važna i zašto je odabrala ovaj događaj za svoje drugo javno pojavljivanje ove godine'. rekla je Bethan Holt, modna direktorica u Daily Telegraphu.

Povijesno gledano, ljubičasta se povezivala s kraljevskom obitelji, a tu je boju često nosila i kraljica Elizabeta kada je posjećivala prestižni teniski turnir.

Osim toga, imajući na umu situaciju u kojoj se Kate Middleton nalazi, odabir ljubičaste boje možemo povezati i s hrabrošću koja se često navodi kao tajno značenje te boje.

'To je također boja hrabrosti, što bi moglo biti naklon onome kroz što ona prolazi. Mislim da je izgledala blistavo, i bilo je lijepo vidjeti je kako izgleda tako opušteno. Sigurna sam da će mnogi ljudi vidjeti koliko je sretna izgledala i da će ih to umiriti. Ona je doista neka vrsta svjetionika nade za mnoge, ali to također dolazi s velikim pritiskom', stoji u izjavi Holt za strane medije.

u kraljevskoj loži

Napetost na Wimbledonu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ne skrivaju uzbuđenje

Pogledaj galeriju