u dobrom raspoloženju

Glumice iz 'Kumova' privukle pažnju na premijeri: Došle podržati kolegu i dečka jedne od njih

07.10.2024 u 12:24

Bionic
Reading

Proteklog vikenda održana je premijera predstave 'Džaba je najskuplje', koja je do suza nasmijala publiku u prepunom zagrebačkom Peronu 16. Glumački dvojac Konstantin Haag i Faris Pinjo oduševili su do posljednjeg mjesta ispunjenu dvoranu svojim glumačkim odličnim nastupom. Iz publike su ih pratile Petra Kraljev i Jagoda Kumrić, inače Haagova djevojka

'Predstava Džaba je najskuplje', nastala prema motivima farse Majstor Vanče Kljakovića, bavi se svakodnevnim dilemama koje svi prolaze, bilo da je riječ o financijama, ljubavi ili očekivanjima, a glumački duo Faris Pinjo i Konstantin Haag kojeg gledatelji mogu pratiti u seriji 'Kumovi', oduševili su okupljene.

Veliku podršku pružile su im Petra Kraljev i Jagoda Kumrić koje se također spremaju za zagrebačku premijeru svoje predstave 'Rulet' u kojoj glume s još dvije glumice iz 'Kumova' - Nikom Barišić i Anom Uršulom Najev za koju se piše da je u vezi s Farisom Pinjom.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Zgodan su par

Podsjetimo, Jagoda je od 2019. godine u vezi s Konstantinom s kojim sada glumi u seriji 'Kumovi' i to ljubavni par. U seriji su utjelovili Zlatana i Vedranu, no detalje svog privatnog života ne žele dijeliti s javnosti. Nerijetko na društvenim mrežama podijele kakvu zajedničku fotografiju. Svoju su vezu dugo čuvali od javnosti prije nego li su ih fotografi uhvatili u romantičnoj šetnji središtem Zagreba u jesen prije pet godina.

Petra ljubi sportaša

Za Petru Kraljev (koja u 'Kumovima' tumači ulogu nenadmašne Milice) nedavno se saznalo da je u vezi s rukometnim vratarom Filipom Ivićem. Prije nego što su Petra i Filip potvrdili vezu na društvenim mrežama, zajedno su se pojavili na partyju u Splitu. Navodno trenutno održavaju vezu na daljinu. Petra je na Splitskom festivalu, gdje je bila voditeljica jedne od večeri izjavila da je 'nakon dugo, dugo vremena ispunjena i sretna'.

>> Splitska glumica i zvijezda 'Kumova' Petra Kraljev: 'Privatni život je u fazi kubizma' <<

  • +5
Premijera predstave 'Džaba je najskuplje' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Luka Dubroja

s