'trebao sam biti nadbiskup'

Hugh Grant otkrio detalje o novom filmu 'Bridget Jones': Smiješan je, ali...

05.10.2024 u 18:36

Bionic
Reading

Osim što je priznao da mu majka nikad nije bila sretna njegovim odabirom karijere, Hugh Grant otkrio je i detalje o novom nastavku filma 'Bridget Jones'

Obožavatelji filmova o Bridget Jones dobro znaju da će u ovim romantičnim komedijama uvijek pronađi utjehu i smijeh, no čini se kako će četvrti nastavak biti malo drugačiji.

Naime, Hugh Grant, koji glumi ženskaroša Daniela Cleavera, prilikom gostovanja u hit showu Grahama Nortona otkrio je pojedinosti filma koji mnogi jedva čekaju pogledati.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Četvrti nastavak 'Bridget Jones' je 'vrlo tužan'

'Scenarij je dobar i dirljiv - ekstremno je smiješan, ali i jako tužan', rekao je 64-godišnji glumac uz napomenu kako se i njegov lik promijenio:

'Nismo željeli 60-godišnjeg Daniela Cleavera koji luta u potrazi za mladim djevojkama, već sam smislio za njega malo drugačiju priču.'

Hugh Grant Izvor: Profimedia / Autor: TOPSTAR-WJ_Images / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Grant je priznao i kako njegovi roditelji nisu osobito oduševljeni ulogom Cleavera, ali niti njegovim odabirom profesionalnog puta.

Hugh Grant trebao je biti nadbiskup

'Moja majka redovito ide u crkvu i željela je da postanem nadbiskup Canterburyja. U njenom svijetu showbusiness ništa ne predstavlja. Sjećam se kada su izašla 'Četiri vjenčanja i sprovod', moja majka otišla je na večeru s prijateljima, koji su njeni istomišljenici. Rekla je da ima dva sina: jedan je bankar, a drugi filmska zvijezda. Pitali su je: 'Kako zanimljivo, u kojoj banci radi?' To je svijet u kojem sam odrastao', šaljivo je rekao slavni glumac.

Unatoč tome što očito nije impresionirao svoje roditelje izborom karijere, Grant je postao poznato ime. Nakon što je 1982. godine debitirao u igranom filmu u 'Privilegiranima', Grant je glumio u filmovima 'Četiri vjenčanja i sprovod', 'Notting Hill' i 'Dva tjedna za ljubav'.

Posljednjih godina pojavio se u Paddingtonu 2, 'The Gentlemen' i glazbenoj fantaziji Wonka. Osim što je dobitnik nagrade Bafta, dvaput je nominiran za nagradu Emmy.

VEČERA U VERSAILLESU

Zbog Macrona zajedno sjedili milijarder Arnault i kralj Charles, Mick Jagger i Hugh Grant...

Pogledaj galeriju