tragedija u obitelji

Madonna u suzama: Umro je njen mlađi brat, s njime se oprostila emotivnom porukom

06.10.2024 u 23:23

Bionic
Reading

Slavna pjevačica oplakuje smrt svog najmlađeg braka, koji je izgubio tešku bitku s rakom proteklog petka

Mlađi brat pjevačice Madonne, Christopher Ciccone, preminuo je u dobi od 63 godine, potvrdio je njegov predstavnik za medije.

Christopher je izgubio dugu i tešku borbu s rakom te je napustio ovaj svijet u petak u Michiganu.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Preminuo najmlađi brat Madonne

Madonna se s njime oprostila emotivnom porukom na društvenim mrežama.

'Moj brat Christopher je otišao. Toliko dugo mi je bio najbliži čovjek u životu. Teško je objasniti našu vezu. Ali je izrasla iz shvaćanja da smo drugačiji i da će nam društvo zadati teškoće jer ne slijedimo status quo. Uzeli smo se za ruke i zajedno plesali kroz ludilo našeg djetinjstva', napisala je i dodala:

  • +7
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Moj brat bio je uvijek uz mene. Bio je slikar, pjesnik i vizionar. Divila sam mu se. Imao je besprijekoran ukus i oštar jezik, koji je ponekad koristio protiv mene, ali ja sam mu uvijek opraštala. Zajedno smo dosezali najveće visine i padali u najdublje ponore. Nekako bismo se uvijek ponovo našli, držali se za ruke i nastavili plesati.'

Christopher je blisko surađivao s Madonnom na početku njezine karijere, pojavljujući se kao plesač u spotovima za pjesme Everybody i Lucky Star. Imao i ulogu umjetničkog direktora na njenoj svjetskoj turneji Blond Ambition 1990. godine te posao dizajnera produkcije i redatelja turneje na The Girlie Show 1993. godine.

Bio je najmlađi od šestero braća i sestara Ciccone.