Lijepa carys

Michael Douglas pozirao s kćeri: Prava je ljepotica, preslika slavne mame

25.10.2024 u 23:24

Bionic
Reading

Slavni 80-godišnji glumac Michael Douglas posjetio je kćer na fakultetu i objavio fotografije zajedničkih trenutaka u prirodi

Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca u povijesti, Michael Douglas, ne pojavljuje se često u javnosti sa svojom djecom, no sada je u kratkom razmaku pozirao i sa sinovima, i s kćeri.

Svoju 21-godišnju kćer Carys posjetio je na fakultetu Brown University, na kojem studira film i međunarodne odnose. Sve je ovjekovječio zajedničkim fotografijama te ih objavio na društvenim mrežama.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Michael Douglas u druženju s kćeri Carys

Na njima se vidi da su otac i kćer uživali u šetnji prirodom te proveli predivno vrijeme zajedno, pozirajući u zagrljaju i sa širokim osmijehom na licima. Nije trebalo dugo čekati i na brojne komentare u kojima obožavatelji ističu da je Carys - prava ljepotica!

Lijepa studentica na fotografijama je pokazala minimalistički stil, noseći jednostavnu crnu dolčevitu i smeđu torbu prebačenu preko ramena, a da je riječ o prirodnoj ljepoti najbolje govori to što šminku uopće nije nanijela.

Odličan provod u prirodi

'Posjet mojoj kćeri Carys u školi jedne jesenje nedjelje', napisao je glumac, na što mu je ona odgovorila u komentarima:

'Odlično sam se provela s tobom, tata.'

  • +5
Michael Douglas sa sinovima Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Carys je neke podsjetila i na slavnu majku Catherine Zetu-Jones, s kojom je Michael Douglas u braku već 24 godine. Osim nje, par ima sina Dylana, a glumac iz prethodnog braka s Diandrom Luker ima sina Camerona, kojem su 45 godine.

Upravo sa sinovima Douglas je pozirao par dana ranije, na dodjeli nagrada princeze Grace u New Yorku, a obojica su mamila poglede u usklađenim tamnoplavim odijelima.

Michael Douglas i Carys Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia