od hannah montane do...

Miley Cyrus o neuspješnoj karijeri: 'Ovo radim već 20 godina'

04.06.2024 u 14:49

Bionic
Reading

Miley Cyrus svoju je karijeru započela kao 9-godišnjakinja manjim ulogama u TV serijama, a šira ju je publika upoznala kao Hannah Montanu. Kao kći Billyja Rayja Cyrusa i kumče Dolly Parton, Miley Cyrus je uvijek bila 'tu negdje' u svijetu glazbe, no tek ju je pjesma 'Flowers' vinula na vrh top ljestvica i dovela do zasluženog glazbenog priznanja

Kada je 4. veljače Miley Cyrus stala na pozornicu Crypto Arene u Los Angelesu i otpjevala hit 'Flowers' dodavši u pjesmu dio: 'I just won my first Grammy', svijet je zanijemio. Glazbenica koju neki još uvijek zovu Hannah Montana stvorila se pred nama i pripremila oko tri minute energičnog nastupa, a pritom je izgledala odlično.

Nedugo nakon toga, Cyrus je pozirala na naslovnici koja obilježava kraj Enninfulove ere u Vogueu te stala uz bok Oprah, Linde Evangeliste, Jane Fonde te brojnih drugih dama koje se trenutno smatra najutjecajnijima u svijetu showbusinessa.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Pjesma 'Flowers' o pobjedničkoj snazi nakon prekida dugogodišnje toksične ljubavne veze probila je brojne rekorde, a spot je pokazao da Cyrus itekako zna kako servirati osvetu te okrenuti priču u svoju korist. Ipak, je li bilo potrebno da se srce glazbenice slomi pa da je tek onda doživimo ozbiljno?

Na uspjeh nakon Grammyja osvrnula se i sama Miley za W Magazine komentirajući: 'Ovo radim već 20 godina, i ovo je prvi put da me ozbiljno shvaćaju na dodjeli Grammyja? Bilo mi je teško dokučiti koja je to mjera, jer ako želimo razgovarati o statistikama i brojevima, gdje sam onda, dovraga, bila? Ako želite razgovarati o utjecaju na kulturu, gdje sam onda dovraga bila? Ovdje nije riječ o aroganciji. Ponosna sam na sebe'.

Nastup na Grammyju pokazao je njezinu energiju djeteta koje se ne boji zaroniti u duboke nepoznate prostore, a Miley je objasnila: 'Moja 12-godišnjakinja morala je izaći i igrati se, dok je moja 31-godišnjakinja bila u Bobu Mackieju s velikom kosom'.

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju