slavlje u indiji

Nezamisliva cifra: Koliko je koštalo ekstravagantno vjenčanje u Indiji?

13.07.2024 u 20:56

Bionic
Reading

Anant Ambani i Radhika Merchant najpoznatiji su mladenci ovog mjeseca! Svi pričaju o vjenčanju kojem su prethodili mjeseci ludih zabava na kojima su zapjevali i Justin Bieber i Rihanna, a naveliko se nagađa i tko će nastupiti na glavnoj zabavi

Već tjednima se priča o vjenčanju u Indiji... Za Mumbai su otputovale svjetske zvijezde poput Kim i Khloe Kardashian, a obitelj najbogatijeg Indijca pokušala je baš sve kako bi privukla pozornost, dovukla sve face i osigurala zabavu za pamćenje. O vjenčanju se naveliko priča, a kako i ne bi kad se ženi najmlađi sin milijardera privatnog mogula Mukesha Ambanija!

Anant Ambani ženi se za Radhiku Merchant, nasljednicu farmaceutske obiteljske dinastije, a za veliki dan pripremili su raskoš koja zvuči gotovo previše ekstravagantno da bi bila istinita.

  • +14
Vjenčanje Ananta Ambanija i Radhike Merchant Izvor: Profimedia / Autor: Varinder Chawla / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Koliko je zasad 'iskeširano'?

Anantov otac trenutno je najbogatiji čovjek u Aziji, s procijenjenom neto vrijednošću od 123,3 milijarde dolara, a rangiran je kao 11. najbogatiji čovjek na svijetu.

S obzirom da je vjenčanje Ambanijeve sestre održano 2018. procijenjeno na otprilike 100 milijuna dolara, očekuje se da će trošak ovog vjenčanja biti još i veći. Strani mediji već sada ovo ekstravagantno vjenčanje procjenjuju na 320 milijuna dolara, uzimajući u obzir cijenu sigurnosti, prijevoza, hrane i novca plaćenog izvođačima.

Tko će nastupiti na glavnom događaju?

Iako su detalji još uvijek nepoznati, vjeruje se da će glavna zvijezda vjenčanja biti neko ekskluzivno ime. Na društvenim se mrežama ljudi već klade, a korisnici su uvjereni da će to biti Drake, Adele ili Lana Del Rey.

U ožujku je zabava prije vjenčanja uključivala nastup Rihanne. Tada je posebna večer uključivala i nastupe Akona i Diljita Dosanjha, prvog punjapskog pjevača koji je nastupio na Coachelli.

Zatim, kada su obitelji bile domaćini europskog krstarenja u svibnju, popis izvođača bio je jednako impresivan: Katy Perry, Andrea Bocelli, Backstreet Boys i Pitbull.

Kao da to nije dovoljno, Justin Bieber pojavio se na iznenađujućem nastupu prošlog tjedna na događaju prije vjenčanja u Mumbaiju, nastupu za koji je navodno plaćen 10 milijuna dolara.

S obzirom da je na prethodnom Ambanijevom vjenčanju nastupila Beyonce, nijedno predviđanje u ovom trenutku nije preveliko.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević