sad je na sniženju

Elegantna haljina mlađahne princeze savršen je izbor za ljetna vjenčanja

12.07.2024 u 14:00

Bionic
Reading

Osim što će princeza Leonor jednog dana naslijediti kraljevsku titulu koju sada nose njezini roditelji, već je naslijedila i modni stil svoje majke. 18-godišnja princeza često nosi komade iz ormara kraljice Letizije, a sada princeza Leonor sija u haljini popularnog brenda

Pojavljivanje princeze Leonor u Lloret de Maru privuklo je modne entuzijaste koji su odmah primijetili da mlada princeza nosi haljinu brenda omiljenog članicama kraljevske obitelji. Brendu Self-Portrait godinama je vjerna Kate Middleton, a nedavno je poznati brend nosila i Barbara Kolar u emisijama 'Zvijezde pjevaju', ali i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Prekrasna haljina kombinira omiljene segmente brojnih dama jer su tu i čipka i izrezi, ali i puf rukavi. Osim toga, riječ je o midi kroju koji pruža dozu bezvremenske elegancije i kraljevskog sjaja.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Model haljine s blago napuhanim rukavima te pripijenim dijelom u struku naglašava formu tijela prije negoli padne na lepršavu midi suknju.

S obzirom na midi kroj, proreze i prozračnost čipke, haljina je idealan izbor za sve dame koje su u potrazi za idealnom svečanom haljinom za ljetna vjenčanja. Osim toga, haljina dolazi u elegantnoj tamnoplavoj boji, što ju čini sjajnom alternativom crnim haljinama koje se na vjenčanjima često gledaju s negodovanjem.

Sjajna je vijest da je haljina uvrštena u snižene proizvode popularnog brenda - iako se izvorno prodavala za 550 dolara, njezina cijena sada iznosi 300 dolara.

Kako je haljinu brenda Self-Portrait kombinirala princeza Leonor?

Za 18-godišnjakinju se kaže da je stil naslijedila od majke, a, uz dobar stil, 'pokupila' je i nekoliko modnih trikova kojima barata kako bi naglasila posebnost odjeće koju nosi.

Kako bi naglasila puf rukave, princeza je podigla kosu u rep. Outfit je zaokružila cipelama iz ormara kraljice Letizije, a ovaj put to su Carolina Herrera tamnoplave salonke sa špic završetkom i otvorenom petom.

  • +2
Princeza Leonor i infanta Sofia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia