kakav gaf

Nije ga prepoznao: TV komentator milijunaša i supruga Serene Williams nazvao 'držačem kišobrana'

27.07.2024 u 09:31

Bionic
Reading

Prijenos ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. dobio je neugodan obrat kada je komentator nije prepoznao supruga Serene Williams, Alexa Ohaniana, te ga nazvao njezinim osobnim 'držačem kišobrana'

Unatoč užurbanom i pretrpanom rasporedu u poslovnom svijetu, suosnivač Reddita Alexa Ohanian na prvo mjesto stavlja obitelj. Tako se pridružio svojoj supruzi Sereni Williams koja je doputovala u Pariz kako bi sudjelovala na svečanom otvorenju Olimpijskih igara u Parizu.

A u trenutku kada je teniska legenda izlazila na crveni tepih, kiša je počela pljuštati, a kao pravi džentlmen Ohanian je držao kišobran iznad svoje supruge. Ta lijepa gesta zapela je za oko voditelju koji je komentirao ceremoniju otvaranja.

'Serena izgleda apsolutno nevjerojatno. Ima i svog držača kišobrana iza sebe. To je ta razina kojoj težimo, da imamo pravog držača kišobrana iza sebe', izjavio je komentator Eurosporta, prenosi Daily Mail.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Unatoč tome što je u emisiji krivo imenovan, Ohanian je nastavio biti džentlmen prema svojoj zadivljujućoj supruzi pred okupljenim mnoštvom. Osim moćnog para, kamere su uhvatile i njihovu šestogodišnju kćer Olympiju kako pozira na crvenom tepihu ispred Eifelovog tornja.

Govoreći za NBC Sports, Williams se našalila kako se osjeća rastrganom jer su dani njezine sportske karijere iza nje.'Ne znam je li to zabavno ili sam malo ljubomorna', našalila se. Međutim, izrazila je svoje uzbuđenje zbog mlade američke teniske zvijezde Coco Gauff - koja je dobila čast da bude nositeljica zastave za SAD. 'Odlično je. Nije li to sjajno? Tako sam uzbuđena što ću je vidjeti večeras. Baš sam sretna zbog nje.'

Kasnije je Serena, zajedno sa suprugom i kćerkicom, dala i intervju Kitu Hooveru iz ‘Access Hollywooda‘. Tenisačicu su tada pitali o njezinom suprugu, koji je ranije viđen kako je fotografira na ceremoniji, kako bi ona mogla objaviti fotografije na svojim društvenim mrežama.

NA OTVORENJu IGARA

Kiša nije pokvarila dobro raspoloženje: Španjolski kralj nije skidao pogled s lijepe Letizije

Pogledaj galeriju

'Najveća investicija ikada, najbolji Instagram suprug ikada, najbolji muž ikad', komentirala je Serena. A tijekom intervjua Ohanian, čiju je neto vrijednost Forbes 2019. procijenio na 70 milijuna dolara, rekao kako je mnogima nepoznat zbog posla kojim se bavi.

'Više me ljudi poznaje po palačinkama koje radim nego po stvaranju Reddita, i znate što, meni je to skroz u redu, šaljivo je rekao Ohanian.

Poznati na ceremoniji u Parizu Izvor: Cropix / Autor: Cropix