SVJETSKI REKORDER

Njoj je prvoj potrčao u zagrljaj: Tko je prelijepa djevojka zlatnog Duplantisa

06.08.2024 u 11:59

Bionic
Reading

Nevjerojatni švedski skakač s motkom, Armand Duplantis dignuo je sinoć cijeli Pariz na noge oborivši svjetski rekord na Olimpijskim igrama. Dok je publika uzvikivala njegovo ime 'Mondo' na Stade de Franceu, mediji su primijetili njegovu zgodnu partnericu

Čudesni Šveđanin Armand Duplantis odmah nakon skoka za pamćenje otrčao je u zagrljaj svojoj djevojci, inače 22-godišnjoj manekenki i influencericoi Desiré Inglander.

Svugdje je sa skakačem

Društvenim mrežama kruži snimka njezine reakcije na kultni trenutak kad joj je dečko preskočio visinu od 6.25 metara. Desire prati 292 tisuće pratielja na Instagramu i 367,6 tisuća na TikToku, a sad će joj broj pratitelja sigurno vrtoglavo porasti. Inače svog dečka vjerno bodri i podržava s tribina na svakom natjecanju, a svojom pojavnošću privlači brojne poglede.

Par se upoznao još 2020. na zabavi u Stockholmu, gdje je Inglander bila 'nije bila spremna za druženje i samo je htjela plesati', kako je objasnila. Počeli su komunicirati preko Snapchata, a nakon nekoliko mjeseci konačno su izašli na spoj.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Desiré mi donosi tako sjajnu ravnotežu u životu', rekao je svjetski rekorder ranije ove godine. 'Tako je lijepo moći se vratiti kući i pobjeći u potpuno drugačiji svijet, i uživati zajedno što god da radimo. Ona je sjajna prijateljica na putovanjima', istaknuo je Mondo.

  • +3
Armand Duplantis, Desiré Inglander Izvor: Profimedia / Autor: Bildbyran / ddp USA / Profimedia