VIOLET I FIN

Oni su jedini razlog zbog kojeg Ben Affleck ponovno ima osmijeh na licu

05.07.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Otkako su krenuli njegovi problemi u braku s Jennifer Lopez, glumca Bena Afflecka mogli smo vidjeti jedino zabrinutog i namrštenog. Zbog toga su najnovije fotografije, na kojima je ponovno sretan i nasmijan izazvale veliku pozornost javnosti

Već mjesecima nismo imali prilike vidjeti 51-godišnjeg holivudskog glumca tako sretnog i nasmijanog. Paparazzi su snimili Bena Afflecka 4. srpnja, na američki Dan nezavisnosti, kako s djecom uživa na ulicama Los Angelesa, dok njegova, još uvijek zakonita supruga Jennifer Lopez, uživa u Hamptonsu.

Affleck je otišao na ručak s djecom, 18-godišnjom Violet i Finom (15), srednjim djetetom kojeg ima s Jennifer Garner, javnosti do nedavno poznat kao Seraphine. Za potpunu sreću nedostajao je samo najmlađi Samuel (12), no Affleck se i bez njega dobro zabavio s djecom.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Do omiljenog im restorana brze hrane Affleck je stigao u društvu Fina gdje ih je već čekala Violet, slika i prilika poznate mame Jennifer Garner.

U jednom trenutku Affleck je nježno obrisao lice najstarije Violet, koja se očito umrljala hranom, a ono što je upalo mnogima u oko je da glumac i dalje nosi vjenčani prsten.

  • +4
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, ovih se dana počelo šuškati kako je brak Jennifer Lopez i Ben Afflecka okončan još u ožujku, no niti jedno još nema hrabrosti priznati to javnosti.

Ove trenutke, dok je Jennifer na odmoru sa svojim menadžerom Bennyjem Medinom u Hamptonsu, Affleck je iskoristio da iseli svoje stvari iz luksuzne vile koju su zajedno kupili.