buenos aires

Otac Liama Paynea došao u Argentinu; Cheryl se obratila na Instagramu

19.10.2024 u 15:12

Bionic
Reading

Otac Liama ​​Paynea gledao je odavanje počasti ispred hotela u kojem je njegov sin umro, dok zvijezdina bivša partnerica Cheryl kaže da se njezin sin Bear mora 'suočiti s realnošću da više nikada neće vidjeti svog oca'

Payne je umro u srijedu kada je pao s balkona hotelske sobe na trećem katu u kojoj je odsjeo u Buenos Airesu u Argentini.

Pjevačica grupe Girls Aloud, koja je bila u vezi s Payneom od 2016. do 2018., također je kritizirala 'gnjusno' medijsko izvještavanje nakon njegove smrti.

U Argentini je Geoffa Paynea pratila gužva fotografa dok je posjećivao hotel, što je navelo obožavatelje da viču na novinare i pokušaju blokirati ulaz u zgradu kako bi ih spriječili da uđu.

Gospodin Payne je otputovao u Buenos Aires nakon sinovljeve smrti, a putovanje od njegovog hotela do hotela Casa Sur emitirano je na argentinskoj televiziji, unatoč zahtjevima obitelji za privatnošću.

Cheryl je na Instagramu napisala: 'Dok se pokušavam snaći u ovom potresnom događaju i rješavam vlastitu tugu u ovom neopisivo bolnom trenutku, htjela bih sve podsjetiti da smo izgubili ljudsko biće.'