u dubrovniku

Pazilo se na svaki detalj: Ovako je okićena crkva za vjenčanje sina Roda Stewarta

31.05.2024 u 17:47

Bionic
Reading

Manje od dvjesto uzvanika okupilo se na vjenčanju Nicole Artukovich, američke državljanke hrvatskih korijena s hokejašem i Liana Stewarta, sina slavnog rokera Rod Stewarta. Par je izabrao da se vjenča u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima

Mladi par se danas zakleo na vječnu ljubav pred Bogom i svjedocima u crkvi na Jezuitima, a Dubrovački dnevnik donio je fotografije ukrašene unutrašnjosti. Sudeći prema njima, glavni motiv uređenja bile su bijele ruže.

  • +5
Vjenčanica Nicole Artukovich Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic

Njih na reveru nose muški uzvanici, a bijeli su i aranžmani bili su postavljeni na ulazu u crkvu.

Podsjetimo, mladenci su priredili zabavu dobrodošlice u Vrtu palmi, terasi luksuznog hotela s pogledom na Grad. Sin legendarnog glazbenika i supermodela Rachel Hunter koristio je svaku prigodu za razmjenu nježnosti sa zaručnicom hrvatskih korijena. Upoznali su se u srednjoj školi, a 2023. dobio sina Louiea Marka Rodericka Stewarta.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Par je vjenčao pater Mirko Nikolić, a nakon vjenčanja izašli su nasmijani i sretni. Liam je nosio u naručju jednogodišnjeg sinčića. Ispred crkve su zasvirale i gajde, budući je Rod Stewart podrijetlom Škot. Mladence i njihove goste sada čeka zabava na tvrđavi Lovrjenac do jutarnjih sati.

NICOLE ARTUKOVICH

Ljepotica hrvatskih korijena postala snaha Roda Stewarta; pogledajte prve fotke vjenčanja

Pogledaj galeriju