privlači pažnju gledatelja

Prije glume bila je šampionska plivačica: Tko je zgodna Gabi iz serije 'U dobru i zlu'

10.10.2024 u 18:42

Bionic
Reading

Među brojnim javnosti poznatim licima puno pozornosti u seriji Nove TV privukla su i neka nova, poput supruge Zvonimira Crnogorca (Momčilo Otašević). Riječ je o Teni Jeić Gajski, glumici koja je dobila ulogu žene mafijaša, zbog čega je veseli svaki odlazak na set

Tena Jeić Gajski godinama mami dječje osmijehe u kazališnim predstavama kao članica ansambla Kazališta Trešnja, među ostalim u 'Snjeguljici i sedam patuljaka', 'Pipi Dugoj Čarapi', 'Trnoružici' i mnogim drugima. Radila je i u HNK-u i ZKM-u.

Najprije je studirala pravo, ali je na prvoj godini shvatila da se vidi u glumi. Prvu filmsku ulogu imala je u komediji 'Narodni heroj Ljiljan Vidić' Ivana Gorana Viteza, smještenoj u vrijeme Drugoga svjetskog rata, a kasnije je sa Zrinkom Ogrestom snimila film 'S one strane'. Ostvarila je ulogu i u filmu Snježane Tribuson 'Ne dao Bog većeg zla' 2002. godine. Onda je upisala ADU u Zagrebu.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Voli sport od malih nogu

Trenirala je plivanje sa sestrom blizankom, a imale su samo deset godina kad su počele osvajati naslove i medalje. Tena je bila i prvakinja Jugoslavije. Sestre su prestale plivati nakon mature u Americi, gdje su išle na državno prvenstvo. Kad je upisala Pravni fakultet prije ADU-a, osnovala je i plivački klub za studentice pravnice.

Ovisnica je o vježbanju

Glumica ima 13-godišnjeg sina Alek­sandra, ali se nije udavala. Najveća podrška su joj mama i sestre. Kako je ispričala, voli kuhati i ugošćivati prijateljice te putovati s obitelji ili prijateljicama. Voli i trčati, ljuljati se na ljuljački, meditirati, svaki sport s loptom osim nogometa, pjevanje, plesanje te gledanje filmova i serija. Trenutačno, otkrila je, najviše igra tenis, koji joj je stara ljubav, a zanimljivo joj je i mačevanje.

  • +3
Tena Jeić Gajski Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL