(ne)očekivana suradnja

Rihanna udružila snage s Diorom: Kreirali su novi miris

19.08.2024 u 22:06

Bionic
Reading

Američka glazbenica Rihanna preuzela je ulogu koju je više od dvadeset godina obnašala Charlize Theron i postala novo lice Diorovog parfema 'J'Adore'. Otkrila je da joj je to velika čast, ali i da je u njega unijela nešto svoje

Iako se navodno povukla iz svijeta showbusinessa, Rihanna je još uvijek sveprisutna... Osim njezinog brenda Fenty Beauty koji je jedan od najpopularnijih brendova u popularnoj Sephori, glazbenica i poduzetnica sada je udružila snage s Diorom!

Rihannu i francusku luksuznu kuću već veže dugogodišnje prijateljstvo, a sada je američka ikona postala i kraljica francuskog brenda.

Rihanna ovaj parfem koristi godinama

Iz Diora su otkrili da je Rihanna nova kraljica kultnog mirisa koji je 1999. godine kreirala parfimerka Calice Becker i koji je postao tražen miris. Riječ je o parfemu 'J'Adore', kultnom parfemu koji je već više od dvadeset godina jedan od najuspješnijih i najprodavanijih parfema svijeta.

'Biti novo lice J'adore je i čast i misija. Ovaj miris, koji poznajem i volim toliko dugo, ženama toliko znači. On je više od parfema; on je pratilac i referenca .. Posebno sam dirnuta što sam se pridružila ovoj avanturi i što sam joj doprinijela kroz svoj svijet, svoju priču, svoje korijene, kao i svoju kreativnost i vlastitu ženstvenost', rekla je Rihanna

'To je metamorfoza i krunidba između pop idola i legendarnog parfema', poručili su iz Diora objasnivši da je i sama glazbenica oduvijek bila ljubiteljica ovog kultnog parfema.

Najnoviju J'adore verziju L'or kreirao je glavni parfumer Francis Kurkdjian, koji je na mjestu direktor kreacije parfema od 2021. godine. Također prošlog tjedna, Dior je lansirao svoju novu kolekciju šminke za jesen 2024. s nijansama srebrne, zlatne, ružičaste i plave.

  • +4
Rihanna Izvor: Profimedia/promo / Autor: ROKA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA/Promo