podijelila zajedničke fotografije

Riječi koje slamaju srca: Sestra Liama Paynea objavila dirljivu posvetu

20.10.2024 u 10:00

Bionic
Reading

Protekla dva dana u fokusu medija je pogibija Liama Paynea, nekadašnjeg člana grupe One Direction. Njegova obitelj se u kratkom priopćenju oglasila i zamolila za privatnost u teškim trenucima, a sestra Ruth mu je u subotu posvetila emitivne riječi u poduljoj objavi na Instagramu

Ruth Payne, sestra pokojnog britanskog pjevača Liama Paynea, oglasila se posvetom pokojnom bratu, koji je umro nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu.

'Ne vjerujem da se ovo događa. Mnogo puta sam javno s ponosom hvalila Liama, ali nikad nisam previše govorila o tome kako je biti njegova sestra. Liam je moj najbolji prijatelj, nitko me nije mogao toliko nasmijati kao on', napisala je Ruth na Instagramu i nastavila:

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

'Odselio se kad je imao 17 godina kako bi slijedio svoje snove, to me natjeralo da konačno položim vozački ispit tijekom tjedana emisije uživo X Factora jer nisam mogla podnijeti pomisao da ne mogu doći do njega. Redovno sam se vozila do njega da bi skupa popili čaj nakon što bih završila s poslom', opisala je.

Pričali su o njegovim planovima

Naglasila je i da je Liam volio One Direction i da su puno pričali o tome. Ruth je istaknula kako je njezin brat znao da je može nazvati u kojem god trenutku i da će se javiti ili doći po njega ukoliko je htio biti doma. 'Naši pozivi često bi rezultirali time da se smijem njegovim idejama i sljedećoj avanturi, pričali smo o njegovim planovima i rješavanju njegovih problema, ali bi uvijek završavalo s 'volim te, nedostaješ mi', 'volim te, Ru.', otkrila je.

Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

'Mogla sam sjediti i slušati ga kako pjeva cijeli dan'

Dodala je i da je Liam rođen s glazbom u venama te da je bilo je jasno od malih nogu da 'jednostavno ima tu kvalitetu koja će ga učiniti zvijezdom'.

'Mogla sam sjediti i slušati ga kako pjeva cijeli dan, što je zapravo dobar posao jer nikad nije prestajao! Nikad se neću umoriti od pogleda koji upućuje kad pokazuje nove pjesme, rekao bi 'slušaj glasno' i samo se cerio od ponosa na svoj rad', navela je i dodala da je zapisivala bilješke što mu sve mora reći kada ga sljedeći put vidi... A onda se u emotivnoj objavi obratila i svome bratu.

  • +3
Kate Cassidy i Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

'Mislim da ovaj svijet nije bio dovoljno dobar i nježan prema tebi, i često si se, tijekom zadnjih godina, mučio da prijeđeš sve prepreke koje su bile pred tobom. Samo si htio biti voljen i da možeš usrećiti druge svojom glazbom. Uvijek si mislio da nisi dovoljno dobar, nadam se da sad vidiš svu ljubav koju nikada nisi dobio, Žao mi je što te nisam uspjela spasiti. I po zadnji put, ovdje sam ako trebaš bilo što. Vozit ću do kraja svemira da te vratim natrag', poručila je shrvana sestra.