obiteljsko okupljanje

Rijetko je u javnosti: Kraljica Camilla u ugodnom druženju s bivšim suprugom

06.09.2024 u 11:24

Bionic
Reading

Kraljica Camilla i umirovljeni časnik Andrew Parker Bowles pojavili su se skupa u četvrtak navečer kako bi podržali svog sina Toma napredstavljanju njegove knjige 'Cooking and The Crown: Royal Recipes From Queen Victoria To King Charles III.

Kraljica Camilla i njezin bivši suprug Andrew Parker Bowles bili su u braku 22 godine, a razveli su se 1995. godine. Održavaju snažno i blisko prijateljstvo, a on je čak imao posebnu pozivnicu na popisu gostiju za krunidbu kralja Charlesa, a bio je i na njihovom vjenčanju u travnju 2005.

Imaju odličan odnos

Mnogima je poznato da je Charles s Camillom varao pokojnu princezu Dianu i što je razlog da je javnost ne voli. Charlesova afera razorila je njegov, ali i Camillin brak s umirovljenim časnikom. Andrew je pak volio flertovati i zabavljati se s drugim djevojkama među kojima su neke bile njezine prijateljice. Još je zanimljivije da su znali za međusobne afere i to im nije predstavljalo nikakav problem.

Krah braka se dogodio kad je Camillina romansa s Carlesom procurila u javnost. Andrew je tada imao aferu s Rosemary Pitman za koju se godinu dana kasnije oženio. Rosemary je preminula od raka 2010. a Camilla se pojavila na njezinom posljednjem ispraćaju. Sada su bivši supružnici stalno u kontaktu i imaju odličan odnos.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Na promociji knjige njihovog sina Toma, pridružili su im se i kći Laura Lopes (46), Camillina sestra Annabel Eliot (75) i Andrewova nećakinja Louisa.

ROYAL ASCOT

Kralj Charles i kraljica Camilla dobro raspoloženi uživali u prestižnoj utrci

Pogledaj galeriju

Camilla je pucala od ponosa na toj svečanosti u bijeloj maksi haljini na točkice. Inače, knjiga njihovog sina, koja bi trebala biti objavljena 26. rujna, sadržavat će kraljevske recepte, poput porridgea kraljice Camille i curry Georgea V te Bombe Glacée princeze Elizabete za desert.

Kraljica Camilla i Andrew Parker Bowles Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia