uklonila cistu

Serena Williams javila se iz bolnice: 'Zahvalna sam'

16.10.2024 u 23:08

Bionic
Reading

Proslavljena tenisačica za benignu cistu saznala je u svibnju, a nakon uklanjanja obratila se pratiteljima na društvenim mrežama

Jedna od najuspješnijih tenisačica u povijesti, Serena Williams, podijelila je na TikToku potresan video u kojem je ispričala svoje nedavno iskustvo uklanjanja ciste veličine grejpa.

Zahvat je srećom uspješno obavljen, a tenisačica je otkrila da je kvržicu prvi put primijetila u svibnju.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

Iako su testovi pokazali da je cista bila benigna, nastavila je rasti. Prema njenim riječima, radilo se o brahijalnoj cisti.

Kad je cista dosegnula veličinu grejpa, liječnici su joj preporučili uklanjanje kako bi se izbjegle moguće komplikacije poput curenja ili infekcije.

@serena Back in May I found a lump showing on my neck. I immediately went to the doc got a mri and was told I have a brachial cyst. Have you ever heard of that? They said I don’t need to get it removed if I don’t want. So I did not get it but it kept growing. I decided to get more test and 3 test and one biopsy later everything is still negative but doctors advised I get it removed asap because it was the size of a small grapefruit and it could get infected or worse leak. So this is me removing it. I am feelimg so grateful, and fortunate everything worked out, and most of all I’m healthy. I still made it to American doll with Olympia as promised. And yes all is ok. 🙏🏿🙏🏿 #fyp #foryourpage #serenawilliams #mom ♬ original sound - Serenawilliams

'Zahvalna sam što je sve prošlo u redu i što sam sada zdrava', izjavila je u videu, koji je čini se snimljen neposredno nakon zahvata u bolnici.

s dizajnerskim potpisom

Bilo je važno ostaviti dojam: Pogledajte tko je imao najbolji stajling na otvorenju Igara

Pogledaj galeriju