'uzmi mu novac!'

Predloženo joj je da ga tuži: Svi se zgražaju nad ponudom koju je Elon Musk dao Taylor Swift

13.09.2024 u 17:04

Bionic
Reading

Reperica Azealia Banks smatra da bi Taylor Swift trebala tužiti Elona Muska za seksualno uznemiravanje nakon što joj je ranije ovog tjedna dao bizarnu ponudu, da bude otac njezinog djeteta

Osnivač Tesle, 53-godišnji Elon Musk izazvao je popriličan val čuđenja kada je reagirao na Taylorinu dramatičnu podršku Kamali Harris u utrci za američku predsjednicu - što je uključivalo i kritiku Trumpovog izbora za potpredsjednicu jer je sebe ponosno nazivala 'damom bez djece, ali s mačkama' na X-u, bivšem Twitteru.

'Dobro, Taylor... ti si pobijedila... ja ću ti dati dijete i čuvat ću tvoje mačke svojim životom', tweetao je Musk, kojeg su kritičari brzo napali zbog 'mizogine' dosjetke.

Poruka reperice Azealije Banks

A sada se u to sve ubacila i reperica Azealia Banks javno ohrabrujući Taylor Swift, koja je baš kao i Musk, milijarderka, da ga 'tuži za gomilu novca.'

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Ne, ovo je stvarno seksualno uznemiravanje', tvitala je reperica brzo nakon Muskovog komentara 'Taylor bi ga trebala pritisnuti i tužiti ga za gomilu novca kako bi postala najnepobjedivija, najbogatija žena u povijesti glazbe. 'Uzmi mu novac Taylorrrrrrr!!!!,' napisala je Banks.

Reperica je svoju ideju rastegnula na iduća dva tweeta te se naslađivala s pomisli da Taylor uzme eliki dio Muskove neto vrijednosti od 250 milijardi dolara. A na kraju je u čitavu priču uvukla u Kanye Westa, Taylorinog najvećeg rivala, nagađajući da će on 'doživjeti srčani udar' ako Swift uspješno sruši Muska i postane još bogatija.

Taylor se još nije oglasila

Sama Taylor Swift još nije reagirala na Muskov tweet i nema naznaka da planira pokrenuti pravni postupak protiv Muska. Ta bizarna ponuda oca dvanaestero djece šokirala je neke od njegovih najvatrenijih pristaša. Novinar Ian Miles Cheong odgovorio je Musku riječima: 'Moj Bože.'

  • +4
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Poruka Muskove kćeri

Muskova otuđena kći, 20-godišnja Vivian Wilson, nazvala je očevu nepristojnu ponudu gnusnom besmislicom, što je i navela u objavi na X-ovoj viralnoj stranici Threads.

Dodala je da su Muskove riječi 'odvratne, omalovažavajuće i nevjerojatno seksističke' te rekla da njezina publika 'zaslužuje bolje' ako ljudi s njom tako razgovaraju'.

Inače, Taylorina podrška Kamali Harris slijedila je nekoliko trenutaka nakon što se suočila s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom u žestokoj debati na ABC-u tijekom koje je on optužio migrante da jedu kućne ljubimce i rekao da demokrati žele 'pogubiti bebe' u devetom mjesecu trudnoće.

A svijet je čekao da se Swift izjasni i u ovoj predsjedničkoj kampanji, nakon što je podržala Joea Bidena 2020. i Hilary Clinton 2016. I odabrala je prvi sastanak između Trumpa i Kamale Harris kako bi jasno dala do znanja da podržava demokrate, te je kritizirala bivšeg predsjednika jer je 'lažno' tvrdio da ima njezinu podršku s mnoštvom UI fotografija.