ludo zaljubljena

Taylor Swift prvi put javno progovorila o novoj ljubavi

12.09.2024 u 16:45

Bionic
Reading

Glazbenica Taylor Swift u vezi je sa sportašem Travisom Kelceom oko godinu dana, no tek je sad javno progovorila o atmosferi koja vlada među njima te kako Amerikanac utječe na nju i njezinu karijeru

Popularna glazbenica sinoć je na dodjeli MTV nagrada zapečatila godinu kao jedna od najvećih, ako ne i najveća glazbenica današnjice. Taylor Swift je sinoć ušla u povijest kao prvi umjetnik koji je pet puta osvojio kipić srebrnog astronauta u kategoriji 'Video godine', a pobjedu joj je osigurao spot za pjesmu 'Fortnite' u suradnji s Post Maloneom.

Spot je u samo četiri mjeseca pregledalo više od 107 milijuna korisnika na YouTubeu, a Swift je na pozornici održala govor u kojem je otkrila kako je izgledalo snimanje spota.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako je crno-bijeli spot opisala kao pomalo tužan, glazbenica je otkrila da je cijela suradnja s Post Maloneom bila prekrasna i obilježena ugodnom atmosferom. Međutim, u svom je pobjedničkom govoru podijelila da je glavni 'krivac' za pozitivu na snimanju ipak njezin dečko Travis Kelce.

Tijekom brojnih nastupa na turneji pokazala je koliko joj znači njegova podrška, a u govoru je to sada konačno i izrekla!

'Kad god smo završili sa snimanjem neke scene, uvijek bih čula da netko glasno navija i plješče s druge strane studija. Taj netko je moj dečko Travis. Sve što taj čovjek napravi, pretvara u sreću i zabavu i čaroliju. Zato mu želim zahvaliti što je to nadodao našem snimanju. Uvijek ću to pamtiti', rekla je glazbenica koja je na sceni već više od desetljeća.

  • +4
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia