OMILJENA DESTINACIJA

Video otkrio dobro čuvanu tajnu: Evo gdje Kate i William provode ljetne praznike

12.08.2024 u 08:52

Bionic
Reading

Iako su se obožavatelji britanske kraljevske obitelji nadali kako bi se omiljeni par, Kate Middleton i princ William, mogli pojaviti na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu i pružiti poruku britanskim natjecateljima, to se nije dogodilo. Umjesto toga, princ i princeza od Walesa snimili su video poruku i objavili je sinoć

Povodom zatvaranja ovogodišnjih Ljetnih olimpijskih igara u Parizu, princ i princeza od Walesa na svom su službenom Instagram profilu objavili i video, odlučivši se tim putem zahvaliti britanskim sportašima koji se iz Pariza vraćaju sa čak 65 medalja iz raznih sportova.

'Bravo @teamgb, kakvo nevjerojatno putovanje! Svaki od sportaša pokazao je ogromnu predanost, srce i strast. Učinili ste nas sve tako ponosnima!', stoji u opisu videa u kojem su uz Kate i Williama sudjelovali i Snoop Dogg, David Beckham, Rebecca Adlington, Gabby Logan, Sir Chris Hoy, Dame Kelly Holmes, Mark Chapman, Dame Jessica Ennis-Hill, Colin Jackson, Emma Willis, Greg James, Andrew Cotter, Michael Johnson i Clare Balding.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ovo je inače prvo pojavljivanje Kate Middleton od njezinog dolaska na finale Wimbledona u srpnju, stoga ne čudi da su novi video njezini obožavatelji jedva dočekali, a sve kako bi se uvjerili da njezin oporavak teče dobro.

Odjevena u majicu na prugice, raspuštene kose, Kate nasmijana čestita britanskom timu, a mnogima je upao u oči novi imidž princa Williama, koji je ovog ljeta odlučio isprobati kako mu stoji brada.

opet slavi

Povijest se ponavlja: Kate Middleton uručila pehar pobjedniku Wimbledona

Pogledaj galeriju

Ipak, oštrom oku najvjernijih obožavatelja Kate i Williama nije promaknuo sitni detalj koji je otkrio gdje kraljevski par sa svojom djecom, prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte, provodi ljetni odmor.

u njemačkoj

Princ William s malenim Georgeom stigao na finale Eura

Pogledaj galeriju

Umjesto na nekoj egzotičnoj plaži, kraljevska obitelj uživa na svojoj omiljenoj destinaciji za odmor - u svom domu u Norfolku, a sudeći po viđenom, odmor im itekako godi, osobito Kate Middleton čiji oporavak, čini se, teče po planu.