slobodno vrijeme

Za kraljevsku obitelj počeli su školski praznici, a ovo su njihovi planovi

25.10.2024 u 15:22

Bionic
Reading

U tijeku su jesenski školski praznici, što znači da se maleni George, Charlotte i Louis odmaraju i uživaju u slobodnom vremenu. S njima guštaju i roditelji, a princ William je na društvenim mrežama otkrio kako krati slobodne dane

I engleski školski sustav njeguje ideju jesenskih školskih praznika, a među veselim školarcima na odmoru su i tri najmlađa člana britanske kraljevske obitelji. Naravno, uz mališane vesele se i roditelji koji uživaju u slobodnom vremenu unutar svoja četiri zida.

Princ William trenutno sa svojom obitelji uživa u jesenskim praznicima, a poruka prijestolonasljednika na društvenim mrežama otkrila je kako provode slobodno vrijeme.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Na društvenim mrežama princa Williama osvanula je poruka koja otkriva da je pozorno pratio utakmicu Aston Ville koja je ove sezone pobijedila u tri utakmice Lige prvaka. Uz Williama, koji je već godinama poznat kao veliki ljubitelj sporta te strastveni navijač Aston Ville, ljubav prema nogometu gaji i princ George pa mu je sigurno bilo dopušteno gledati utakmicu s ocem.

Prije nekoliko tjedana princ William je otkrio da je George i zaljubljenik u adrenalinske sportove.

'George voli ronjenje. On ima 11 godina. On to apsolutno voli. To ga samo uvodi u svijet vode', otkrio je William nakon što je već otprije poznato da je George tijekom ljeta uživao na lekcijama letenja na aerodromu White Waltham, 20 minuta vožnje od njihove kuće u Windsoru.

ZAŠTITNI ZNAK

Princ William ne odustaje od novog imidža kojeg je odobrila Kate, ali i obožavateljice

Pogledaj galeriju