SELENA GOMEZ

Zahvalna na tituli milijarderke, ali razgovore o novcu smatra neukusnim

01.10.2024 u 23:20

Bionic
Reading

Nakon što je Bloomberg nedavno objavio da bogatstvo Selene Gomez iznosi 1,3 milijarde dolara, američka zvijezda iskreno je progovorila na račun statusa novopečene milijarderke

Bivša Disneyjeva zvijezda, pjevačica, glumica i osnivačica brenda Rare Beauty - svestrana Selena Gomez ostaje skromnom usprkos pozamašnoj svoti novca na računu.

Na njujorškoj premijeri svog novog filma 'Emilia Pérez', 32- godišnja Gomez otvorila je priču o jednom od svojih najnovijih postignuća - statusu milijarderke.

'Jako sam zahvalna na tome, no smatram neukusnim razgovore o novcu', kazala je na crvenom tepihu za Entertainment Tonight, nakon što je Bloomberg Billionaires Index nedavno izvijestio da sada vrijedi 1,3 milijarde dolara - uglavnom zahvaljujući uspjehu brenda Rare Beauty.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Počašćena sam i sretna'

'Ovaj uspjeh mogu zahvaliti ljudima koji kupuju moje proizvode. Oni su ti koji su ostvarili ovaj moj san, tako da sam stvarno, stvarno počašćena i jednostavno sretna', nastavila je Gomez, koja je navodno jedna od najmlađih samoostvarenih milijarderki u Sjedinjenim Državama.

  • +7
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Uz Rare Beauty, Bloomberg Billionaires Index izvijestio je da drugi glavni izvori prihoda zvijezde serije 'Samo ubojstva u zgradi' uključuju - od najistaknutijih do najmanje istaknutih - turneje, njezin startup Wondermind za mentalno zdravlje, albume, glumačke angažmane, zaradu od streaminga i nekretnine.

Ugledi Forbes u travnju je izvijestio da je Selenina podjednako slavna prijateljica, Taylor Swift, dosegla status milijarderke zahvaljujući rekordnoj turneji 'The Eras', opsežnom katalogu pjesama uz impresivni portfelj nekretnina.

  • +4
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia