Neuobičajen prizor

Američka bacačica kugle se natječe maskirana, a sada je otkrila i razlog!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 08.08.2024 15:30
  • Objavljeno 08.08.2024 u 14:02
Bionic
Reading

Američka bacačica kugle Raven Saunders postala viralana nakon što je pokazao vrlo poseban izgled na Olimpijskim igrama u Parizu.

Raven Saunders je u četvrtak sudjelovala u bacanju kugle za žene na Stade de Franceu i kvalificirala se u finale u petak nakon što je njihovo bacanje dosegnulo 18,62 metra, što je sedma najviša udaljenost od svih natjecateljica. Natječući se na svojim trećim Olimpijskim igrama, 28-godišnjakinja je osvojila srebro na natjecanju u Tokiju i nada se da će ovoga puta biti bolja.

Saunders je privukla pažnju noseći potpuno crnu masku za lice i sunčane naočale, uz duge akrilne nokte u bojama američke zastave, kada je izašla na teren. No, ta odjeća povezana je s njezinim 'Hulk' alter-egom, u koji Saunders ulazi kako bi ostala fokusirana i bila najbolja verzija sebe.

Saunders je počela nositi masku tijekom pandemije COVID-19 kada je to bilo nužno, a nastavlja je nositi jer joj pomaže ukloniti sve smetnje.

'Volim biti moja najveća podrška - stvarno ne mogu ponavljati [ono što govorim] jer ćete ionako svi morati prešutjeti većinu stvari koje kažem,' Yahoo Sport.

'Ali da rezimiramo, govorim sebi - 'Imaš to, imaš to, ti si prvak, moraš gurati, moraš gurati, nitko ti to neće dati, moraš rad, moraš mljeti, moraš dobiti. Takve stvari, samo puno pozitivnih afirmacija kako bih si mogla dati snagu i obaviti ono što trebam bez uplitanja drugih.'

  • +61
Olimpijske igre 2024. Pariz, otvaranje, 26.7.2024. Izvor: EPA / Autor: Joel Marklund / POOL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal