nije mu lako

Ancelotti ponovno 'čuva Modriću leđa'; novinari su ga prozvali, a on je oduševio...

04.10.2024 u 14:33

Bionic
Reading

Dvije utakmice zaredom bez pobjede za Real Madrid uvijek izazovu pažnju, pogotovo kad se radi o momčadi koja je aktualni prvak Španjolske i Europe, sada još pojačana Kylianom Mbappéom.

Nakon remija s Atleticom (1:1) u La Ligi i poraza od Lillea (1:0) u Ligi prvaka, španjolski mediji već pišu o 'upaljenim alarmima' na Santiago Bernabeuu. No vremena za opuštanje nema, jer već sutra Real dočekuje trećeplasirani Villarreal u derbiju devetog kola La Lige.

Trener Carlo Ancelotti obratio se novinarima, a jedno od glavnih pitanja bilo je vezano uz iznenadno umirovljenje Tonija Kroosa i nedostatak igrača takvog profila. Ancelotti je odgovorio:

'Mislim da nam ne nedostaje igrač s takvim dodirom i pasom. Ima ga Modrić, kao i Camavinga i Valverde. Ima ga i Bellingham, dok je Tchouameni ključan u defenzivi. Imamo puno raznovrsnosti, samo je trenutno ne pokazujemo. Međutim, to nije nešto što nam fali, čega nemamo.'

  • +2
Altetico Madrid - Real Madrid, La Liga- 29.09.2024. Izvor: Profimedia / Autor: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

Iako Real ima impresivnu momčad pojačanu Mbappéom, nisu ostavili poseban dojam u dosadašnjem dijelu sezone. U osam kola La Lige već imaju tri remija, a u Ligi prvaka izgubili su već u drugom kolu. Luka Modrić, kapetan momčadi, iako često hvaljen od Ancelottija, odigrao je kao starter samo četiri od 11 utakmica od početka sezone.

Standings provided by Sofascore