Liga nacija

Baturina: Čuo sam što je Modrić pričao sa Škotima o meni

13.10.2024 u 11:55

Bionic
Reading

HRVATSKA nogometna reprezentacija u susretu je 3. kola skupine A1 Lige nacija na stadionu u Maksimiru svladala Škotsku s 2:1.

Škotska je povela u 33. minuti golom Ryana Christieja nakon kardinalne pogreške Luke Sučića, no samo tri minute potom na 1:1 je poravnao Igor Matanović na dodavanje Ivana Perišića da bi u drugom poluvremenu Hrvatsku u vodstvo doveo Andrej Kramarić u 70. minuti pospremivši jedan odbijanac u mrežu.

Nakon tri kola Hrvatska ima šest osvojenih bodova, kao i vodeći Portugal koji od 20.45 sati gostuje kod Poljske koja je treća s tri boda, dok je Škotska na dnu bez bodova. Za tri dana Hrvatska će u 4. kolu gostovati kod Poljske u Varšavi.

Premda se očekivalo da će Dinamov dragulj Martin Baturina krenuti od početka, Dalić mu je dao posljednjih pola sata. Dovoljno da pokaže nekoliko majstorija.

'Bitna je pobjeda. Probudili smo se u drugom poluvremenu, mogli smo zabiti još koji gol, ali mogli su i oni, na kraju nas je malo sreća spasila', rekao je Baturina, pa je komentirao da je izgledao bolje nego u rujnu protiv Portugala i Poljaka.

'Treba možda par utakmica da se navikneš i da se igrači priviknu na tebe.'

Škotski novinari su o Baturini pričali s Lukom Modrićem, a kapetan je biranim riječima pričao o svom nasljedniku.

'Naravno da sam čuo što je Luka rekao. Stvarno mi je drago kad jedan Modrić tako lijepe riječi govori o meni. Ponosan sam na to, a na meni je da dalje napredujem i radim.'

Standings provided by Sofascore