VESELO U SALZBURGU

Baturini usred slavlja stigla poruka na koju je odmah odgovorio. Jer nije došla od bilo koga

24.10.2024 u 07:34

Bionic
Reading

Dinamovi nogometaši u srijedu su osvojili tri boda pobjedom 2:0 nad RB Salzburgom. Teško je bilo izvodjiti najboljeg pojedinca, jer kod Modrih bilo je jako puno raspoloženih

Naravno, među njima bio je i 21-godišnji ofenzivni veznjak, Martin Baturina, koji je nakon kratke krize, opet 'prodisao punim plućima', te iz utakmice u utakmicu, što u Dinamovom, što u reprezentativnom dresu, pokazuje sve ono što se govori već neko vrijem.

A to je da će izrasti u velikog igrača.

Imao je Baturina razloga za slavlje, ali i opuštanje nakon takve predstave, a što je najvažnije i trener Bjelica dopustio je igračima da si daju oduška. Kako je rekao, tijekom večeri smiju popiti i pivo. Ne jedno, ne dva.. već koliko požele.

Iako ne vjerujemo da su pretjerali, jer znaju igrači da ih u nedjelju čeka jako važan domaći test, protiv Osijeka u Maksimiru.

A dok je i Baturina čekao da mu netko otvori bocu, na svom je profilu nekoliko fotografija. Među brojim čestitarima bio je i Luka Modrić, koji mu je napisao 'Bravoooo'.

Baturina je ovu čestitku očito rado primio, te mu je odgovorio biranim riječima: Hvala kapetane!

Mi možemo samo napisati - kakvo poštovanje između igrača koji je obilježio jedan peridod, ne samo hrvatskog već i svjetskog nogometa, i onog koji bi nešto slično mogao ostvariti u budućnosti.