tko će na šubićevac?

Bivši 'vatreni' je kandidat za novog trenera Šibenika, no u igri su još dva jaka imena

11.10.2024 u 14:09

Bionic
Reading

Mario Carević jučer je iznenada odstupio s mjesta trenera Šibenika pa sad čelnici prvoligaša sa Šubićevca intenzivno tragaju za njegovom zamjenom

Na Šubićevcu rade sve kako bi što prije angažirali novog trenera, a u ovom su trenutku 'isplivala' tri ozbiljna kandidata.

Prvi je Toni Golem (42), nekadašnji trener Rudeša, Solina, Triglava iz Kranja, U-19 momčadi Hajduka, ali i asistent Paolu Tramezzaniju na klupi 'bilih'.

Golem je bio prva želja klupskih čelnika, no prema nekim informacijama on je ipak otpao iz konkurencije.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Kao potencijalno rješenje ukazao se potom Jerko Leko (44), bivši 'vatreni' koji je trenutno na klupi drugoligaša Jaruna. Interes postoji s obje strane, a Leko bi se tijekom petka trebao ukazati na razgovoru na Šubićevcu.

U konkurenciji je još jedno dobro poznato ime iz SHNL-a, a to je Tomislav Stipić (45), koji je posljednji angažman u domaćem nogometu imao kao trener Slaven Belupa.

  • +30
Hajduk - Šibenik (6.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

Stipić je nedavno viđen na Šubićevcu gdje je s tribina gledao utakmicu Šibenika i Istre 1961, pa je i ta informacija potvrda kako tu postoji 'neka veza'.

Kako god bilo, do imenovanja novog glavnog trenera, treninge prve momčadi Šibenika vodi Marko Kartelo, šef omladinske škole.

Standings provided by Sofascore