ždrijeb u ponedjeljak

Dinamo će danas saznati moguće suparnike u play-offu Lige prvaka; evo tko mu prijeti

31.07.2024 u 10:05

Bionic
Reading

Večeras se igraju posljednje utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu prvaka. Te utakmice posebno su zanimljive za Dinamo jer će hrvatski suparnik saznati potencijalne suparnike u play-offu.

Dinamo, koji će biti nositelj u play-offu, već zna da mu prijete pobjednici duela Bodo/Glimt-Jagiellonia i Slovan-APOEL te Galatasaray koji je izgubio šansu za nositeljstvo.

Među nositelje mogu proći još Young Boys i bolji iz duela Qarabag-Ludogorec. Young Boysu, prvaku Švicarske, potrebno je za to da večeras ispadne ili Maccabi od Steaua (prva utakmica 1:1) ili PAOK od Borca (PAOK dobio prvu utakmicu 3:2). Qarabagu i Ludogorecu potrebno je i ispadanje Maccabija i PAOK-a.

Ako se to ne dogodi, Dinamo na ždrijebu u ponedjeljak može igrati protiv Young Boysa, Galatasaraya te pobjednika okršaja Qarabag-Ludogorec, Bodo/Glimt-Jagiellonia i Slovan-APOEL.

Utakmice play-offa igraju se 20./21. kolovoza i 27./28. kolovoza. Podsjetimo, Dinamo ima osiguranu grupnu fazu Europske lige i minimalnu zaradu od 13 milijuna eura, a eventualnim plasmanom u Ligu prvaka zaradio bi još 15-ak milijuna eura.