sretno

Dinamo ga doveo za milijun eura, a sad ga opet šalje na posudbu!

28.08.2024 u 12:18

Bionic
Reading

Njegov ugovor s Dinamom traje do lipnja 2026. godine.

Danijel Štefulj napustio je Dinamo i idućih godinu dana provest će na posudbi u mađarskom prvoligašu ETO FC Győr. Ovo je Štefuljeva treća posudba otkako je 2021. godine stigao na Maksimir iz Rijeke u transferu vrijednom milijun eura.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Prošle sezone Danijel Štefulj bio je standardni igrač u Slaven Belupu, gdje je također bio na posudbi iz Dinama. Iako se nagađalo da bi mogao ostati u Koprivnici i ove sezone, na kraju je odlučio potražiti novu priliku u drugom okruženju. Győr, koji se prošle sezone vratio u elitni razred mađarskog nogometa, nije započeo novu sezonu kako je planirano, s četiri poraza u prva četiri kola. Zbog toga su odlučili ojačati svoju obranu dovođenjem nekoliko novih igrača. Nekoliko dana prije dogovora sa Štefuljem, uprava Győra angažirala je brazilskog stopera Heiltona iz Levadije, a potom i češkog reprezentativca Filipa Kašu iz slovačkog DAC-a.

Štefulj je u HNL-u odigrao 97 utakmica, igrajući za Varaždin, Rijeku, Dinamo i Slaven Belupo. Također je igrao u Sloveniji za Krško (posudba iz Rijeke) i Celje (posudba iz Dinama). S Dinamom je ugovorno vezan do ljeta 2026. godine.

  • +45
Dinamo - Gorica (24.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek