STUDIO HNL

Jeličić izdvojio potencijalnu Dinamovu slabu kariku: ''Ne znam ima li on ijedan mišić'

28.08.2024 u 10:57

Bionic
Reading

Joško Jeličić, nekadašnji hrvatski nogometaš, u emisiji Studio HNL na MAXSportu svakog ponedjeljka zajedno s Hrvojem Vejićem analizira situacije iz SuperSport HNL-a.

Jeličić je razočaran pristupom Gorice u posljednjoj utakmici protiv Dinama u kojoj je hrvatski prvak u Maksimiru slavio 2:1.

'Meni smeta, ja sam nogometaš, sportaš. Jasno je svakome da je Dinamo svijet za sebe, bez obzira u kojem sastavu izašao, ali smeta mi što Gorica nije niti probala. Najlakše je sjesti u autobus i krenuti na Maksimir s Pampers pelenama i govor tijela ti je takav. Kod Dinama igraju Bernauer, pa Torrente prvi put', rekao je Jeličić, a zatim izjavio kako bi klubovi u domaćem prvenstvu možda trebali napadati Bernauera.

'Pratite Bernauera. To je momak koji zna igrati s loptom, ali ima veliki problem duel igre i branjenja dubine. Ja ne znam ima li on ijedan mišić. To je ono što bi ekipe koje dolaze u Maksimir trebale probati iskoristiti. On je dobar s loptom, ali ima veliki problem. I gol Gorice je pao tako da je njemu pobjegao Pršir dok ne on vagao hoće-neće.'

Jeličić o Bernaueru Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel