STUDIO HNL

Gattuso se ovakvim riječima od Vejića i Jeličića nije nadao

26.08.2024 u 19:19

Bionic
Reading

Stručni komentator Studio HNL-a, Joško Jeličić osvrnuo se na još jedno (rezultatski) loše Hajdukovo izdanje. Naime, gattusova momčad kod Istre 1961 u Puli odigrala je samo 1:1

Veliku pozornost ovog je vikenda privukla utakmica Istre 1961 i Hajduka, a koja je okončana remijem 1:1.

'Hajduk je zaslužio dobiti ovu utakmicu, s obzirom na to koliko je stvorio prilika. Ali opet mu se dogodio brzi gol na početku, koji je izbacio ekipu iz ritma. Ali nastavio je Hajduk dominirati i stvarati prilike. Ali ovo postaje simptomatično, da iz toliko šansi ne zabije gol. To mu se dogodilo i protiv Ružomberoka. Nogomet se igra za golove. S druge strane stajao je fenomenalni Majkić, koji je branio za čistku 'desetku'. Digao je zid. Na kraju, podjela bodova, nezaslužena ili zaslužena, ali znamo da su i Rijeka i Dinamo da su dobili Istru s velikom razlikom u golovima, a zašto Hajduk nije uspio, na tome trebaju poraditi. Stalo govore da Livaja mora igrati 'desetku', ali još ni jednom nismo vidjeli Marka na toj poziciji. Nije to bilo loše od Hajduka, ali očito nedovoljno za pobjedu', rekao je Hrvoje Vejić.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Majkić je igrač utakmice, definitivno. Ali ću reći ovako. Hajduk s obzirom na problem selekcije, i da nema krilne napadače, iako je Sahiti odigrao sjajnu utakmicu, mislim da je ovo najkompletnijih 90 minuta Hajduka. Loše su ušli, ali to nije slučajno. Jer velik je pritisak nakon ispadanja od Ružomberoka. Primiš gol protiv Varaždina u 8. minuti, a sve nakon individualnih grešaka. Gubiš 0:1, sa svim tim pritiskom. I jasno, teško je. Ali napravili su toliko toga, zaslužili su pobijediti. Ne može se nikome prigovoriti da nije htio. Treba podvući, Istra je protiv Rijeke pritiskala visoko, pa primila četiri komada. Pritiskala je i protiv Dinama, pa popila peticu. Ovdje je igrala niski, srednji blok. Imao je Hajduk prilika, zaslužio je pobijediti, ali Majkić je bio sjajan', pojasnio je Joško Jeličić.

  • +19
Istra 1961 - Hajduk (25.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic
Istra 1961 - Hajduk 1:1 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore