SLUŽBENO JE

Dinamo predstavio Bjelicu; evo što je rekao nakon potpisa

26.09.2024 u 18:16

Bionic
Reading

Momčad će izvesti već u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Lokomotive na Maksimiru nakon čega, već u srijedu, slijedi dvoboj Lige prvaka protiv Monaca, također u Zagrebu.

Dinamo je i službeno predstavio Nenada Bjelicu kao svog novog trenera. To će mu biti drugi mandat na klupi Modrih, nakon što je uspješno vodio momčad od 2018. do 2020.

Skoro četiri i pol godine nakon odlaska, Bjelica kreće u svoju drugu avanturu na Dinamovoj klupi. Momčad će izvesti već u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Lokomotive na Maksimiru nakon čega, već u srijedu, slijedi dvoboj Lige prvaka protiv Monaca, također u Zagrebu.

'Predivan je osjećaj vratiti se. Dolazim u sličnoj situaciji kao i prošli put, samo sada na početku, a ne na kraju sezone. Hvala na ovoj dobrodošlici', kazao je nakon potpisa ugovora.

'Iskreno, iznenađen sam ovakvim raspletom događaja. Ništa nije upućivalo na ovu krizu rezultata. Evo, ja sam bio baš i pričao sa svojim prijateljem Sergejem Jakirovićem dok je još bio trener Dinama. Ali takav je nogomet, nepredvidljiv. Takve stvari se znaju događati. Nisam očekivao ovo niti razmišljao.'

'Problem je prije svega psihološki. Može se vratiti samopouzdanje igračima, može se raditi na psihološkom, ako ne već na taktičkom i tehničkom planu u ovako kratkom planu.'

'Dugoročno želim da klub napreduje u apsolutno svim aspektima. Uglavnom smo definitali i stručni stožer, iako će i tu biti još sitnih korekcija. Ovaj Dinamo je već sad sjajna momčad, s dva, čak i tri sjajna igrača nekim pozicijama', dodao je.