psk_2

SRETNO, VATRENI!

Tportal na Euru u jakom sastavu; analize piše Goran Vlaović, a pripremamo i iznenađenja

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 13.06.2024 10:53
  • Objavljeno 13.06.2024 u 10:19
Bionic
Reading

Odbrojavamo sate do početka 17. Europskog prvenstva u nogometu, kojem je od 14. lipnja do 14. srpnja domaćin Njemačka. Naslov prvaka brani Italija, no nekoliko reprezentacija taj joj naslov želi oduzeti. Naravno, ohrabreni sjajnim rezultatima Dalićeve momčadi na prethodna dva Svjetska prvenstva, među tim 'lovcima' na Talijane su i naši Vatreni. A s Eura će vas o tome svakodnevno izvještavati i ekipa tportala

Njemačka spremna dočekuje nogometaše i navijače. Baš kao što je i 2006. godine bila uzoran domaćin Svjetskog prvenstva.

>> Raspored utakmica Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj

A kako je Njemačka dom mnogim Hrvatima i relativno jednostavno dostupna onima koji u nju dolaze iz ostalih zapadnoeuropskih zemalja, ali i Hrvatske, nema sumnje da će sve utakmice Vatrenih biti itekako posjećene te da će Modrić, Kovačić, Gvardiol i ekipa imati jakog 12. igrača.

>> Otkrijte kako najlakše stići do Njemačke, gdje jesti i što posjetiti za vrijeme Eura

Naravno, osim samih utakmica, pratit će se i sve ostalo s ovog prvenstva, pa smo na tportalu uložili trud, znanje i iskustvo da vama, našim čitateljima, ponudimo što zanimljiviji sadržaj. Za Euro se tportal okupio u jakom sastavu!

Pored tekstualnih prijenosa utakmica, pratit ćemo uživo sve press konferencije iz kampa hrvatske reprezentacije, a imat ćemo i javljanja s ulica i trgova njemačkih gradova, svih prostora na kojima će se okupljati hrvatski navijači. Zbog toga smo u Njemačku poslali našeg novinara Silvija Škrleca.

Donosit ćemo i analize dvoboja, najave utakmica, ali i stručne komentare bivših velikih nogometnih imena.

No ono na što smo posebno ponosni bit će stručne analize Gorana Vlaovića, strijelca prvog hrvatskog gola na velikim natjecanjima. Za one koji su možda zaboravili, riječ je o golu Turskoj na Euru 1996. godine u Engleskoj.

>> EURO 2024 i ljeto su pred vratima, donosimo 5 stvari koje morati napraviti prije nego odete na put

Također, put Njemačke, uz novinara tportala Škrleca, krenuo je mladi dvojac Sara Šarić i Bruno Halužan, a oni će biti zaduženi za društvene mreže i svakodnevno će se javljati iz gradova u kojima igra Hrvatska.

Ukratko, tportal donosi puno više od nogometa, pa tako možete pratiti i lifestyle putopisni vodič 'Sve osim nogometa' koji na simpatičan način predstavlja lokacije na kojima igra hrvatska reprezentacija i nudi detaljne podatke o njima, pri tome otkrivajući drugu stranu nogometa te kreirajući priliku za obiteljsko druženje i odmor.

Bit će i interaktivnog sadržaja, poput nagradnih igara, odnosno prilike da za svoje prognoze budete i nagrađeni. U svakom slučaju, bit će dosta iznenađenja za čitatelje.

Vjerujemo da ćemo biti vaš izbor br. 1 za medijsko praćenje, nadamo se, još jednog velikog rezultata hrvatskih nogometaša. I da će naše druženje uz podstranicu Euro 2024 trajati barem do sredine srpnja.

  • +18
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, 12.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal