'bili tići' se iskazali

Hajdukova mladost razbila Ukrajince; pogledajte golove koje su zabili Durdov, Skoko i Šošić

09.07.2024 u 14:09

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka upisali su prvu pobjedu na pripremama u Sloveniji. 'Bili' su u pripremnoj utakmici pobijedili šestoplasiranu momčad ukrajinskog prvenstva Rukh iz Lavova 3:1

Za Hajduk su zabijali Madžid Šošić u 35., Bruno Durdov u 65. i Noa Skoko u 72. minuti, a jedini gol za Ukrajince zabio je Prytula u 62. minuti.

Gennaro Gattuso je odlučio odmoriti svoje adute pa su 'bili' istrčali u sastavu: Kalinić, Hrgović, Prpić, Elez, Melnjak, Krovinović, Jurak, Šošić, Brajković, Durdov i Antunović. Na klupi su svoju priliku čekali Silić, Lučić, Buljan, Diallo, Livaja, Moufi, Pukštas, Uremović, Capan, Šarlija, Skelin, Skoko, Kavelj, Đolonga, Sahiti.

Za ovu utakmicu Sigura nije bilo u kadru, jer se ozlijedio na treningu, izvrnuo je zglob. Zato će Sigur propustiti i pripremnu utakmicu protiv Fenerbahčea koja je na rasporedu sutra, srijeda, 10. srpnja, od 19 sati u Grazu.

  • +28
Hajduk - Rukh Lavov, prijateljska utakmica, 9.7.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Hajduk je poveo u 35. minuti, nakon pogreške ukrajinskog golmana lopta je došla do Durdova koji dodaje Šošiću, a ovaj s petnaestak metara zabija za 1:0 Hajduka.

Ukrajinci su izjednačili u 62. minuti. Nakon lošeg 'čišćenja' u šesnaestercu Hajduka Prytula je sjajnim udarcem s 20-ak metara iskosa pogodio suprotni kut Hajdukovog gola.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Hajduk - Rukh Lavov 3:1, prijateljska utakmica, 9.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

U 66. minuti je zablistao 17-godišnji Durdov koji je zabio fantastičan gol. Sjurio se prema golu, lažnjakom je ostavio svog čuvara na travi, pa sjajnim udarcem zabio za novo vodstvo 'bilih'.

Za konačnih 3:1 je u 72. minuti zabio Skoko.

Nakon utakmice 'bili' odlaze u Graz gdje će prespavati do ogleda s Fenerbahčeom, utakmica je na rasporedu u srijedu u 19 sati.