A EVO ŠTO KAŽE ALEN

Halilović briljira, pa nije ni čudo da trener Buijs strahuje: Ne usudim se reći...

17.08.2024 u 19:59

Bionic
Reading

Kao što smo već pisali, Alen Halilović očito je našao sredinu u kojoj uživa. U petak je, po drugi put u dva kola, postigao gol za svoju Fortunu

Fortuna iz Sittarda, za koju u ovoj sezoni, uz Halilovića igraju još dva Hrvata (Ante Erceg, Josip Mitrović), ali i još jedna bivši dinamovac, Ivo Pinto. Nakon dva kola momčad iz Sittarda ima dvije pobjede, odnosno maksimalnih šest bodova.

A za njih itekakve zasluge pripadaju 28-godišnjem Alenu Haliloviću, koji je za obje utakmice dobio i najvišu ocjenu u svojoj momčadi.

A evo što o svemu kaže trener Danny Buijs.

'Fenomenalno igramo, ovo je sjajna grupa igrača s kojom se zbilja može dobro raditi. Dečki upijaju savjete kao spužve. Voljni su učiti i raditi. Svi žele poboljšati taktiku i tehniku, no i snagu te prehranu. Spremni su dati sve kao ekipa, što stvara odličnu radnu dinamiku', pojasnio je Nizozemac.

A evo što kaže o igrama Halilovića:

'Rekao sam Alenu što od njega očekujem i da mu želim pomoći. Pokazao je da ima ogroman talent i kvalitetu. Zbog toga se ne usudim reći hoće li ostati s nama nakon ovog ljeta'.

Ipak, ako se pita (bivšeg) hrvatskog reprezentativca, od transfera neće biti ništa.

'Sretan sam ovdje u Fortuni. Bilo je glasina da bih mogao otići, ali sam samo nastavio igrati i pokazivati najbolju verziju sebe. Pomogao sam momčadi i nastavit ću to raditi', poručio je Halilović.

Standings provided by Sofascore