pogledajte gol

Halilović nastavlja svoj golgeterski niz; renesansna sezona u Nizozemskoj!

16.08.2024 u 21:48

Bionic
Reading

Danas je Alen Halilović ponovno bio u središtu pažnje u nizozemskoj nogometnoj ligi, zabivši gol u susretu protiv Almere Cityja. Njegova forma i utjecaj na igru bili su ključni, potvrđujući da se sve više dokazuje kao jedan od nositelja momčadi.

Alen Halilović očigledno je našao okruženje u kojem može pokazati svoj puni potencijal, igrajući s lakoćom i samopouzdanjem koje su ga nekada krasili. Prošle sezone imao je nekoliko izvanrednih nastupa, a novu sezonu započeo je u istom stilu, potvrđujući svoju formu.

U prvom kolu protiv Go Ahead Eaglesa postigao je spektakularan pogodak, demonstrirajući svoju sposobnost da stvori nešto posebno na terenu. U današnjem susretu protiv Almere Cityja, još jednom je pokazao svoj osjećaj za prostor i pravovremenost, izvrsno se snašavši u šesnaestercu i doprinoseći uspjehu svoje ekipe. Halilović se polako, ali sigurno, vraća na put ka ostvarenju svog punog potencijala.

Halilović je zabio prvi gol na utakmici u 24. minuti, dok je Mitrović postavio konačni rezultat u 73. minuti. Između njih mrežu domaćih pogodio je još i Petterson u 68. minuti. Halilović i Mitrović igrali su do 76. minute, a umjesto Halilovića na teren je stupio Ante Erceg.

Fortuna nakon dva kola ima maksimalnih šest bodova, dok je Almere City bez bodova.

Drugi gol u drugoj uzastopnoj utakmici pogledajte OVDJE.