remi na rujevici

Iskreni Radomir Đalović: Da mi je netko prije utakmice ponudio 1:1, prihvatio bih

01.09.2024 u 23:32

Bionic
Reading

Remi Rijeke i Dinama u derbiju 5. kola SuperSport HNL-a komentirao je trener Rijeke Radomir Đalović

'Poslije debakla u Ljubljani gdje smo se osramotili igrači su pokazali da je to bila samo loša noć, ne možemo ni sami objasniti što se dogodilo. Danas smo bili i hendikepirani. Pašalić nije odradio niti jedan trening, Fruk i Radeljić isto nisu mogli trenirati. Bili smo svejedno pravi danas, možda i malo bolji od Dinama', rekao je trener Rijeke Radomir Đalović nakon remija 1:1.

Trener Rijeke se osvrnuo na drugo poluvrijeme u kojemu je Rijeka mogla doći i do pobjede.

'Puno smo radili i pričali, tražili uzrok debakla. Tražili smo danas da radimo sve suprotno od Ljubljane, da budemo agresivni, da idemo 100 posto. Nije lako poslije onakvog debakla ući dobro u utakmicu. Mogli smo zabiti i drugi gol', analizirao je Đalović za MAXSport, a onda iskreno priznao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Da mi je netko ponudio prije utakmice 1:1, prihvatio bih!'

Dolazak Luke Menala?

'Iskoristit ćemo reprezentativnu stanku da bismo se odmorili i dovesti koje pojačanje. Dovest ćemo jednog napadača i još dva igrača,uprava radi na tome. Očekujemo da nam se pridruže u naredna dva dana. Nakon pauze dolazi Gorica. Bit će teško, ali imamo vremena da ju pripremimo. Iskoristit ćemo pauzu da neke igrače dovedemo u nešto bolje fizičko stanje', zaključio je Đalović.

  • +47
Rijeka - Dinamo, SuperSport HNL, 1.9.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Standings provided by Sofascore