UOČI DERBIJA

Iz Dinama zbog najavljenog nevremena pozivaju navijače da prate stranice DHMZ-a

21.07.2023 u 16:49

Bionic
Reading

GNK Dinamo je objavio informacije uoči nadolazeće utakmice 1. kola SuperSport HNL-a Dinamo - Hajduk na stadionu Maksimir koja je na rasporedu večeras (petak 21.07.) s početkom u 20:00 sati (MAXSport 1, MAXtv)

Ulazi stadiona Maksimir na dan utakmice bit će otvoreni od 18:00 sati.

Uoči same utakmice bit će organizirana i fan zona koja se otvara u 16 sati. Sve informacije o fan zoni pročitajte OVDJE.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

INFORMACIJE O PROMETU

Na dan utakmice 21. srpnja godine u periodu od 06:00 do 24:00 sata prema rješenju PU zagrebačke, a na temelju prethodne suglasnosti Grada Zagreba, na snazi će biti posebna regulacija prometa na sljedećim lokacijama:

- parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir, osim za vozila s akreditacijom organizatora

- parkiralište tržnice Borongaj

- poligon za obuku vozača Borongaj

- parkiralište kod bazena Svetice

- parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir

- servisna cesta od Budakove ulice i tržnice Borongaj do bazena Svetice, odnosno zapadnog parkirališta stadiona Maksimir

- Hitrecova ulica kao i parkiralište na Hitrecovoj ulici

- zapadno parkiralište kod Ekonomskog fakulteta na trgu J.F. Kennedyja

MOGUĆE PADALINE - DOZVOLJENI I ZABRANJENI PREDMETI

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, električne cigarete i ostala elektronska oprema, opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može utjecati na sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Zabranjen je unos ruksaka, putnih torbi i sličnog. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30 cm te sa šiljatim vrhom.

S obzirom da je tijekom današnjeg dana moguće nevrijeme u obliku padalina, preporučamo svim navijačima da svakako redovito posjećuju stranice Državnog hidrometeorološkog zavoda.

https://meteo.hr/naslovnica-upozorenja.php?tab=upozorenja

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo.

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u sigurnom i primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.