izbornik NAKON DOMINIKANACA

Josip Sesar najavio Grčku, rekao veliku istinu pa sve nasmijao odgovorom o Giannisu

06.07.2024 u 23:44

Bionic
Reading

Hrvatska je jučer u Pireju pobijedila Dominikansku Republiku i izborila finale kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Parizu. Tamo čeka domaćin Grčka, predvođena jednim od najboljih košarkaša svijeta...

Hrvatska košarkaška reprezentacija igrat će protiv Grčke u nedjelju od 20 sati finale kvalifikacija za odlazak na Olimpijske igre nakon što je u polufinalu u Pireju pobijedila Dominikansku Republiku s 80:77.

Nakon bitne pobjede, svoj komentar je dao izbornik Josip Sesar:

'Odigrali smo dobru utakmicu, defenzivno možda i najbolju u posljednje dvije, tri godine. U prvom poluvremenu igrali smo pametno u napadu, ali nismo gađali otvorene šuteve. U trećoj četvrtini smo mogli prelomiti utakmicu, imali smo deset razlike, ali oni su se vratili u susret. Pali smo u drugom poluvremenu', rekao je.

  • +2
Hrvatska - Dominikanska Republika Izvor: Pixsell / Autor: Klodian Lato/EUROKINISSI /PIXSEL

Ovako je najavio finale protiv snažne Grčke:

'Komentirali smo u svlačionici kako su se ovakve utakmice u prošlosti znale gubiti, nadam se da smo sada malo promijenili tu karmu i da ćemo ovakve utakmice u buduće pobjeđivati.'

'Većina naših igrača poznaje Grke. Bitno je da se odmorimo. Grčka je domaćin, favorit, imaju devet igrača iz Eurolige, dva iz Eurokupa i jednog iz NBA-a, to dovoljno govori o njezinoj snazi. Mi idemo hrabro u svaku utakmicu i tražit ćemo svoj put do pobjede', dodao je.

'Kako ćemo zaustaviti Giannisa? Svim dozvoljenim sredstvima', rekao je uz osmijeh.