STUDIO HNL

Jeličić oštro o Miškoviću: 'Ne volim kad je netko licemjeran'

20.08.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Prije tjedan dana Rijeka je šokantno smijenila Željka Sopića samo dva dana uoči revanša 3. pretkola Europske lige protiv Elfsborga.

Joško Jeličić, bivši hrvatski reprezentativac, izjavio je u emisiji Studio HNL na MAXSportu kako smatra da je predsjednik Rijeke Damir Mišković pogriješio.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Mislim da je Rijeka bolja od Elfsborga, ali neću reći da bi prošli da je ostao Sopić. To uzdrma svlačionicu i atmosferu, mislim da je tajming apsolutno promašen. Najaviti presicu trenera, istovremeno dogovoriti Đalovića da će biti budući trener, a da će ovaj dobiti otkaz... U najmanju ruku neprofesionalno. Nebitno kako se trener zove', rekao je Jeličić pa nastavio o Miškoviću:

'Iznimno poštujem Damira Miškovića, dobro sjećam se prije nego su on i Volpi došli... Ostali su u ligi jer Dugopolje nije imalo licencu. Poštujem rezultate, trofeje, on je vlasnik i može smijeniti trenera jer ima ružnu frizuru ili klempave uši, ali ne volim kada je netko licemjeran. Povlačim paralelu s Jakirovićem prošle godine. S jedne strane očekuješ da treneri budu lojalni maksimalno, da osjećaju duh i atmosferu Rujevice i Rijeke, a s druge strane gurneš čovjeka niz stepenice. Čovjeka koji ima 2,06 bodova u prosjeku i ima rezultat. Iz razloga jer je jedan dečko čiji je tata bogat i trebao je dati novac, trebao biti dio svlačionice. A Sopa kakav je to nije napravio jer zna se kako je to u svlačionici... Čovjek nije izgubio utakmicu i ti ga gurneš niz štange, onda nemaš što govoriti Jakiru. U nogometu više nema romantike, ljubljenje dresa i grba su sve floskule.'

Joško Jeličić Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport