sve im je jasno

Jerko Marinić Kragić opisao kako se osjećaju vaterpolisti: Ovo je još jedan šamar

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 05.08.2024 21:55
  • Objavljeno 05.08.2024 u 21:47
Bionic
Reading

Poraz od SAD-a 14:11 uzdrmao je hrvatske vaterpoliste koji su odigrali katastrofalno lošu utakmicu. Nisu 'barakude' skrivale razočaranje i nezadovoljstvo, nakon susreta oglasili su se Jerko Marinić Kragić i Marko Bijač

'Nismo došli na utakmicu prve dvije četvrtine. Nismo uspjeli spojiti doslovno dvije obrane, Amerikanci su kažnjavali svaku pogrešku', pričao je razočarani Marko Bijač za HRT te nastavio:

'Zabili su nam 10 golova u prvom poluvremenu, počeli smo sustizati, ali nismo uspjeli. Zaslužena pobjeda SAD-a, okrećemo se četvrtfinalu i Španjolcima...'

To će biti novi izazov, najteži mogući protivnik...

'Sigurno neće niti njima biti lako, moramo se skupiti, analizirati i dati sve od sebe u tom četvrtfinalu pa ćemo vidjeti', zaključio je Bijač.

Ni Jerko Marinić Kragić nije imao odgovor na pitanje kako su nas Amerikanci tako razbili...

'Njihova zaslužena pobjeda, naša jedna jako loša predstava. Od prvih njihovih 14 šuteva, primili smo 10 golova. Očito je tako bilo suđeno...', kazao je Marinić Kragić te dodao:

'Nismo zaslužili pobjedu, ovo nam je još jedan šamar. Čeka nas četvrtfinale, jako težak i ozbiljan protivnik. Moramo se baciti na glavu. Španjolci su odlična ekipa, tko će više htjeti pobjedu će pobijediti. Moramo pokazati glad od prve sekunde', zaključio je Jerko Marinić Kragić.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal