psk_2

BEZ KALKULACIJA

Josip Juranović o ključnom detalju: Možda nam je to negdje u malom mozgu, ali..

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 22.06.2024 17:36
  • Objavljeno 22.06.2024 u 17:10
Bionic
Reading

Josip Juranović razgovarao je s novinarima uoči utakmice između Hrvatske i Italije, koja će odrediti sudbinu Vatrenih na Europskom prvenstvu u Njemačkoj

Hrvatski reprezentativci pripremaju se za odlučujuću utakmicu na Europskom u Njemačkoj. Uoči utakmice protiv Italije u ponedjeljak, medijske dužnosti pale su na Marija Pašalića i Josipa Juranovića, koji su podijelili stanje u kampu i očekivanja oko utakmice s novinarima u press centru.

Juranović je prvo odgovorio na pitanje o tome koliko se reprezentativci zamaraju kalkulacijama i može li Hrvatska s dva boda proči u osminu finala.

'Ne zamaramo se time. Možda nam je negdje u malom mozgu ta ideja, ali idemo na pobjedu i kao drugi u osminu finala.'

Nakon toga je odgovorio na pitanje o tome razmišlja li o tome da je Hrvatska sada u poziciji u kojoj je bila Belgija na Svjetskom prvenstvu u Katru, kada je Vatrenima odgovarao bod, a Belgija je morala juriti na pobjedu.

'Možda u podsvijesti mislim o tome, kad ideš u napad znaš da ne moraš srljati. Mislim da će ova utakmica biti s puno taktičkog nadmudrivanja i da će obje reprezentacije ići na pobjedu.'

Ovako je pričao i o svojoj klupskoj formi:

'Klupska forma, ovisno o tome kako je gledate, može biti svakakva. Ali veliko natjecanje je motiv više da se dokažeš. Kad dođeš u kamp reprezentacije, to je nešto sasvim drukčije nego u klubu', kazao je Juranović.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal