psk_2

STRADAO JE HLADNJAK

Jude Bellingham - vrhunski igrač i razmaženo derište. Nije mu na čast

  • Branko Tabak
  • Zadnja izmjena 15.07.2024 11:44
  • Objavljeno 15.07.2024 u 11:44
Bionic
Reading

Španjolska nogometna reprezentacija osvojila je svoj rekordni četvrti naslov prvaka Europe, pobijedivši Englesku 2:1 (0:0) u finalu odigranom na Olimpijskom stadionu u Berlinu

Englezi su tako drugi put zaredom poraženi u finalu, nakon što su prije tri godine na Wembleyu izgubili od Italije u raspucavanju jedanaesteraca.

Poraz je teško pao engleskoj zvijezdi Judeu Bellinghamu (21), koji je nakon utakmice frustraciju iskalio na prijenosnom hladnjaku pored klupe. Brzo je skinuo medalju nakon što ju je primio.

'Izgubiti na ovakav način stvarno je okrutno. Nismo odigrali svoju najbolju utakmicu, ali imali smo nekoliko dobrih trenutaka i činilo se da smo se vratili u igru, a onda nas je kasni gol šokirao... Srceparajuće je. Svi smo željeli ispisati povijest i učiniti narod Engleske ponosnim, ali nismo uspjeli', rekao je Bellingham nakon poraza u finalu.

  • +26
Španjolska - Englesku, finale Eura (14.7.2024.) Izvor: EPA / Autor: Christopher Neundorf

Podsjetimo, Uefa je kaznila mladog engleskog reprezentativca s jednom utakmice zabrana igranja zbog njegove primitivne i krajnje nesportske geste prema klupi slovačke reprezentacije nakon što je postigao gol u 95. minuti utakmice osmine finala Eura.

Igrale su se posljednje sekunde utakmice, Slovačka je vodila 1:0 i bila na korak od četvrtfinala. Bellingham je fantastičnim golom odveo utakmicu u produžetak, a Engleska je na kraju slavila 2:1.

U slavlju tog gola, Modrićev suigrač iz Reala je, iz samo sebi znanog razloga, spustio ruku u razinu međunožja i gestikulirao prema Slovacima.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal