supersport hnl

Jugović dvaput zabio za preokret Osijeka koji na kraju ipak nije uspio pobijediti Goricu

18.08.2024 u 23:17

Bionic
Reading

U susretu 3. kola SuperSport HNL-a Gorica je pred svojim navijačima odigrala 2:2 protiv Osijeka

Domaći su poveli golom Luke Kapulice (38) gosti su preokrenuli s dva gola Vedrana Jugovića (53, 61), da bi konačni rezultat postavio Damjan Pavlović (82).

Bila je to iznenađujuće sadržajna utakmica iako je teren na stadionu u Velikoj Gorici već tradicionalno u lošem stanju. No, i Gorica i Osijek su odigrali dobru i nadasve zanimljivu utakmicu.

Bolju igru u prvom poluvremenu domaći su materijalizirali preko mladog Kapulice koji je u 38. minuti s neštvo više od 10 metara pogodio sam donji lijevi kut suparničkog gola nakon odličnog dodavanja Mikanovića.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Početkom nastavka na teren je stupio 34-godišnji kapetan Osijeka Jugović te je u samo petnaestak minuta napravio preokret.

Prvi je gol zabio u 53. minuti glavom u padu s tri metra nakon što mu je loptu također glavom spustio Matković nakon ubačaja Omerovića.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Drugi gol je kapetan Osijeka zabio u 61. minuti preciznim udarcem iz srca kaznenog prostora nakon što se domaća obrana nije najbolje snašla nakon blokiranog udarca Bukviću.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Konačni rezultat postavio je Pavlović koji se u 82. minuti utakmice najbolje snašao na drugoj vratnici nakon što je Krizmanić glavom s prve vratnice prebacio udarac iz kuta Pršira.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Šesta Gorica sada ima dva boda, kao i sedmi Varaždin te osma Lokomotiva, dok je Osijek deveti s jednim bodom, koliko ima i zadnji Slaven Belupo.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> više statistike potražite OVDJE.

  • +38
Gorica - Osijek, SuperSport HNL, 18.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Standings provided by Sofascore