psk_2

ELF RASTURA

Kapetan Njemačke: Sve smo bolji, ali moramo prebroditi neke probleme

  • Lu.K./Hina
  • Zadnja izmjena 19.06.2024 21:06
  • Objavljeno 19.06.2024 u 21:06
Bionic
Reading

Domaćin je u prve dvije utakmice na Euru došao do dvije pobjede, protiv Škotske i danas Mađarske. Iako je Elf time osigurao osminu finala, igrač utakmice İlkay Gündoğan i dalje vidi prostora za napredak...

S dvije pobjede u prva dva nastupa u skupini A na Euru domaća reprezentacija Njemačke postala je prvi siguran sudionik osmine finala.

Njemačka je u srijedu u susretu 2. kola u Stuttgartu svladala Mađarsku s 2:0 golovima Jamala Musiale i İlkaya Gündoğana. Njemački kapetan nakon utakmice, u kojoj je proglašen i za najboljeg igrača, pokušao smiriti euforiju:

  • +35
Njemačka - Mađarska, Euro (19.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: ANNA SZILAGYI

'Sve smo bolji, ali iako napredujemo moramo prebroditi i određene probleme što se pokazalo i danas, osobito u prvom poluvremenu. Takve situacije morate preživjeti', kazao je.

'Preživjeli smo ih, a onda i uzvratili. Moramo ostati strpljivi, jer što duže trenirate zajedno, dobijate sve bolji osjećaj za suigrače', izjavio je Barcelonin veznjak. Njemačku u posljednjoj utakmici grupne faze čeka sraz sa Švicarskom koji će gotovo sigurno odlučivati o prva dva mjesta u skupini.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal