DOBAR POSAO

Miljenik navijača produžio s Osijekom: Napokon nam dobro ide

02.10.2024 u 20:10

Bionic
Reading

Roko Jurišić je u Osijek stigao na mala vrata u siječnju iz Mure, ali se u međuvremenu etablirao na boku i klub je ovoga ljeta za njega imao najveći broj upita od potencijalnih kupaca. Sada je produljio ugovor do ljeta 2027.

Lijevi bočni Osijeka i miljenik navijača, Roko Jurišić, produljio je suradnju s klubom. Produljenje ugovora vrijedi godinu dana, tako da će Jurišićev angažman sada trajati do lipnja 2027.

Iz Osijeka su poručili da je dogovor vrlo brzo uglavljen i finaliziran.

Drago mi je što sam se odlično snašao u Osijeku i brzo se izborio za svoje mjesto u momčadi i najboljem sastavu. Mislim da sam to i zaslužio svojim igrama i sada samo trebam nastaviti u tom ritmu. Zahvalan sam Klubu i ljudima ovdje na novoj prilici u mojoj karijeri, zbog toga ću se potruditi još i više. Cilj mi je svaku utakmicu odigrati maksimalno i davati sto posto za ovaj klub', rekao je Jurišić za klupsku stranicu.

'Osijek mi je pružio sve'

'NK Osijek mi je pružio sve i moram uzvratiti na najbolji način, dobrim igrama. Na meni je da kvalitetno radim, slušam trenera i ljude koji vode klub i da ugradim svoj doprinos u što bolje rezultate. Tako će biti sve dok sam ovdje i samo sam na to fokusiran. Idemo zajedno ostvariti što bolji plasman, sada nam napokon dobro ide i treba nastaviti s pobjedama', dodao je Jurišić.

Jurišić je u Osijek stigao na mala vrata u siječnju iz Mure, ali se u međuvremenu etablirao na boku i klub je ovoga ljeta za njega imao najveći broj upita od potencijalnih kupaca.

Standings provided by Sofascore