OŠTAR ODGOVOR

Mišković o svojoj zvijezdi: Imam ovakvu ponudu, a Dinamu da ga prodam za 2 milijuna?

05.07.2024 u 10:51

Bionic
Reading

Predsjednik NK Rijeke osvrnuo se na glasine o tome kako je Dinamo zainteresiran za hrvatskog reprezentativca Marca Pašalića. Kaže kako ima izdašne ponude iz Saudijske Arabije te da Modri nisu konkurentni što se tiče tog transfera

Dinamo je u potrazi za ofenzivnim veznjacima, ali čini se da mu neće biti lako dovesti zvijezdu rivala iz SuperSport HNL-a. Naime, predsjednik Rijeke Damir Mišković bio je prilično izričit kada je upitan o potencijalnom transferu Marca Pašalića.

'Nema nikakve priče oko Marco Pašalića. Prvo, nismo dobili nikakvu službenu ponudu Dinama. Nadalje, mi imamo za Pašalića ponudu od 6 milijuna eura od jednog kluba s Bliskog istoka. Sad, hoće li on željeti otići, to je druga stvar. To je njegova odluka, nitko ga ne može prisiliti', rekao je za SN.

'Kako da ja prodam Pašalića Dinamu za dva milijuna eura, što se gura preko medija? Pa, ne može Rijeka prodavati igrače Dinamu za milijun ili dva kako bi oni bili zadovoljni. A što, da ja spavam s navijačima na glavi? Moram misliti na financije, što jest logično', dodao je Mišković.

'Pričao sam s ljudima iz Dinama, ali ne mogu oni niti blizu konkurirati za dovođenje Pašalića. Ako mogu, neka se jave. Nije normalno da imam ponude od pet ili šest milijuna, a da Marca prodam za dva. To je kao da sad ja kažem Dinamu da mi proda Brunu Petkovića za milijun eura.'